Radu Mazăre a fost așteptat la poarta închisorii de către soția însărcinată. Fostul primar: „Nu mă întorc pe scena publică”

Ce a declarat Radu Mazăre la ieșirea din penitenciar

La ieșirea din penitenciar, fostul edil a fost așteptat de fiul lui și de soție, care este însărcinată în 4 luni. Radu Mazăre a fost acuzat că a retrocedat fraudulos mari suprafețe de teren intravilan din Constanţa, a fugit din țară și a fost extrădat din Madagascar în mai 2019. 

„ - Sunteți pregătit să deveniți tătic și mă bucur pentru soție.  - Nu mă interesează viața publică.   - Ce ați făcut în penitenciar?  - Este suficient, este o perioadă în viață.  - Prejudiciul l-ați acoperit?  - Nu!"

Un prejudiciu de 114 milioane de euro, potrivit anchetatorilor din dosarul Polaris. Fostul primar a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor fictive din Constanța. 

Soția însărcinată l-a așteptat în fața închisorii pe Radu Mazăre

Roxana Mihaela Mazăre, soția fostului edil, l-a așteptat în fața penitenciarului.

„A fost o perioadă destul de dificilă, nu este ușor după episodul cu Madagascar și el a fost adus în România. Am rămas singură în Madagascar.", a declarat soția lui Radu Mazăre.

„ -Cum ați primit decizia, ținând cont că așteptați un bebe?  -Evident am fost, nu știu, emoțiile sunt mult mai puternice, într-un cămin fericit complet. Orice femeie își dorește să-și crească copilul alături de tată."

Radu Mazăre a fost unul dintre primii mari fugari ai României. Acesta a fost depistat în Madagascar, unde s-a ascuns imediat după pronunțarea sentinței. În mai 2019 a fost însă extrădat în România. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list