Horoscopul săptămânii 3-9 iunie. Idei strălucite, planuri serioase și curiozitate activă. 4 zodii vor avea parte de câștigul mult dorit

În a doua zi a intervalului, trigonul dintre Mercur în Gemeni și Pluto în Vărsător ușurează munca de documentare și îți dă posibilitatea să ajungi ușor la miezul problemelor, în vreme ce conjuncția dintre Mercur în Gemeni și Jupiter în Gemeni dăruiește abundență de idei și o lume plină de oportunități.

Luna intră în Gemeni pe 5 iunie, așa că atenția crește, iar dedicarea față de planuri e la fel de promițătoare. O zi mai târziu, răsuflăm ușurați sub lumina palidă, dar profundă a Lunii Noi în Gemeni, cu entuziasm pentru inițiative noi și șansa de a redeschide o conversație care ar fi putut avea un rezultat mai bun.

Pe 7 iunie, cuadratura dintre Lună în Gemeni și Neptun în Pești stârnește nevoia de liniște și de relaxare. Acum, concentrarea e mai dificilă. Când Luna intră în Rac (în aceeași zi) devine imperios ca zodiile să se îngrijească de nevoile lor emoționale.

E nevoie să cultivi răbdare, insistă marea mutarea a acestei săptămâni, și anume tranziția lui Marte în Taur. Energia se domolește, iar punerea în practică a inițiativelor noastre va lua mai mult timp. E mai greu să te apuci de treabă, dar și când o faci, pui în slujba idealurilor tale consecvență.

4 zodii care au o aură divină. Prezența lor în viața ta este o binecuvântare

Berbec  

O săptămână de o importanță majoră, cu perspective pentru absolut orice ți-ai dori să se întâmple. Primul eveniment major al perioadei este reprezentat de mutarea planetei Mercur în Gemeni, care te ajută să „dezgropi" o informație esențială după ce ai făcut „săpături" susținute. Mai târziu, pe 6, Luna Nouă în Gemeni te invită să inițiezi o conversație cu efect în definirea unei relații. Urmează ca Marte să intre în Taur, prilej pentru un pic de relaxare, fie la un serial, pe canapea, fie cu animalul de companie.

Gemeni 

Multe evenimente se petrec în constelația ta în săptămâna 3-9 iunie, prilej de evoluție semnificativă. Cu Mercur care îți accesează semnul, așteaptă-te la planuri fructuoase, la mesaje primite de la Univers și chiar la întrebuințarea productivă a inteligenței artificiale. Luna Nouă în semnul tău te încurajează să începi o inițiativă creativă, cum ar fi să îți scrii memoriile, iar mutarea lui Marte în Taur te ajută să procesezi o amintire dureroasă din trecut. Totul e pentru creșterea ta!

Rac 

Lumea vrea să te ajute în orice conjunctură când Mercur se mută în Gemeni și ar fi păcat să nu profiți! Ce să faci cu timpul liber? Îngrijește-te de propriile nevoi, chiar dacă acest lucru presupune doar să te duci să te tunzi sau să te vopsești la un stilist cunoscut. Dacă nu-ți faci tu timp pentru tine, o să fii obligat/ă să ți-l rezervi cât de curând. Luna Nouă în Gemeni e un moment mai întunecat, ce poate necesita eliberarea de un eveniment traumatizant, iar Marte în Taur poate să crească riscul (sau oportunitatea) unei idile romantice cu un amic.

Leu 

Săptămâna începe bine, cu Mercur în Gemeni care poate să îți întărească relațiile de prietenie. E util acum să îți amintești că fundația unei vieți frumoase sunt legăturile armonioase, mai ales cele platonice. Să nu crezi că nu e timp pentru amor, de fapt conjuncția dintre Soare și Venus în semnul Gemenilor te face vizibil/ă și adorat/ă, așa că e un prilej oportun de romantism. Luna Nouă te pune într-o situație neconvențională, iar Marte în Taur te poate face faimos/asă la locul de muncă! Interesant, nu?

Zodii care au o inimă rece. Nativii care nu-și lasă la vedere sentimentele

Fecioară 

Mercur în Gemeni e, fără urmă de îndoială, un tranzit profitabil pentru tine. Vei fi concentrat/ă acum pe a dezvolta obiceiuri sănătoase, care să îți stimuleze productivitatea sau să aducă un echilibru mai bun între muncă și viața de familie. Luna Nouă în același semn de aer, de pe 6, te ajută să îți impui o dorință pe plan profesional, dar cel mai profund moment al săptămânii 3-9 iunie este mutarea lui Marte în Taur. Meditezi acum la o întrebare serioasă a existenței, cum ar fi ce se întâmplă cu noi după ce murim. 

Balanță 

Relația aceea care nu știai încotro se îndreaptă poate deveni limpede ca apa de izvor când Mercur schimbă constelația Taurului cu cea a Gemenilor, pe 3 iunie. De asemenea, acest prilej e bun și pentru discuții filosofice cu prietenii. Concepte prea avansate? Se poate să fii cuprins/ă de teamă în preajma Lunii Noi, dar dacă simți că frica te ține departe de plăcerile vieții, atunci înfrunt-o! Ultima zi a perioadei este martora trecerii lui Marte în Taur, un eveniment celest care te face să îți dorești să petreci mai mult timp în pat cu iubitul/a. 

Scorpion  

Începi săptămâna 3-9 iunie cu apetit pentru cercetare și documentare, spun astrele. Mercur în Gemeni e un prilej bun pentru a sorta prin multe date și informații, și pentru că e vorba despre una dintre cele mai progresive planete, poți chema și inteligența artificială în ajutorul tău. Pe 6 iunie, Luna Nouă aduce un potențial bun de cooperare. Nu respinge ca fiind nefondată chiar și o idee aparent utopică, cum ar fi să dezvolți o afacere cu cel mai bun prieten.

Săgetător 

Ești gata să planifici de minune, să îți setezi singur/ă drumul de la A la Z și ai un farmec imbatabil la începutul săptămânii, desăvârșit de Mercur în Gemeni, așa că poți obține maximul de la negocierile personale sau profesionale, spun astrologii. Deși Luna Nouă e o perioadă mai întunecată, va fi ideală pentru a seta o intenție. Finalul săptămânii aduce preocuparea pentru a încetini ritmul vieții cu Marte care se mută în Taur. Concentrează-te mai mult pe sănătatea ta!

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Energii blânde, care vor ajuta îndrăgostiții în legarea de noi idile

Capricorn 

Mercur în Gemeni e un prilej minunat pentru... a dormi mai mult. Nu glumim, asigură-te la începutul horoscopului săptămânii 3-9 iunie că dormi cele 8 ore OBLIGATORII în fiecare noapte. Dacă ai la îndemână fondurile necesare, e și o idee bună să investești în redecorarea dormitorului. Luna Nouă continuă această preocupare pentru starea de bine și te poate trimite la masaj dacă îi permiți. Ultimul eveniment al perioadei, Marte în Taur, te poate apropia de un partener care împărtășește același interes ca tine, pur fizic!

Vărsător 

Mercur care intră în Gemeni scoate la iveală latura originală și năstrușnică a unui Vărsător. Acest tranzit astral poate să însemne câteva discuții condimentate cu partenerul, dar și o idee ingenioasă care îți vine în calitate de părinte sau de persoană creativă. În timpul Lunii Noi te vei bucura și mai tare că ești atât de diferit/ă; acesta poate fi momentul pentru a iniția o afacere. Mai apoi, Marte în Taur insistă să te axezi pe armonia dintre viața personală și cea profesională. Ai nevoie de timp pentru tine!

Pești 

Familia e inima ta la începutul săptămânii! Marte în Gemeni inițiază și ușurează o discuție cu părinții, partenerul sau colegii de apartament și e de asemenea un prilej bun ca să îți îmbunătățești confortul casei. Ce spui de draperii noi, care să te ajute să dormi mai bine? Aceeași temă o reia și Luna Nouă, care stârnește dorința de a scăpa de ce nu te definește și de a locui într-un ambient autentic. Nu în ultimul rând, Marte în Taur stimulează imaginația și creativitatea, așa că ai șansa să excelezi la artă sau scris.

Horoscop special: 6 planete mari se aliniază pe 2 iunie. Ce schimbări cruciale vom experimenta, în funcție de zodiede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list