Ce tip de personalitate ai, în funcție de culoarea părului. Credințele șamanilor din antichitate despre podoaba capilară

Fiecărie culori i-a fost asociat unul dinte elementele primoardiale. Astfel, blondului îi corespunde AERUL, roșcat este FOCUL, negru este APA, iar șatenului îi corespunde PĂMÂNTUL.

Păr blond - Aer. Blonzi și blondele, conform convingerilor alchimiștilor, au origini îngerești. În ierarhia cerească, îngerii sunt ființe spirituale înalte, mult superioare omului. Elementul aerului conferă oamenilor cu păr deschis la culoare abilități excelente de comunicare. Blonzii și blondele cuceresc instantaneu pe alții prin prezența lor. Oamenii sunt atrași în mod inconștient către ei, sunt fascinați de ei. Din păcate, astfel de persoane sunt predispuse la schimbări de dispoziție și inconsecvență. Infantilitatea rămâne în ei până la sfârșitul vieții.

Păr roșcat - Foc. Persoanele cu păr roșu erau considerate o încarnare a focului. Aceștia erau percepuți ca fiind direct legați de foc și trebuiau să fie evitați. Oamenii roșcați sunt dificil de înțeles pentru alții, așa că sunt considerați ciudați. În caracterul lor există, într-adevăr, multe aspecte uimitoare. Roșcații reacționează atipic la situațiile obișnuite, le place să provoace și să șocheze publicul. Este evident că oamenii roșcați au propria lor perspectivă asupra lumii și trăiesc cum doresc. O cantitate imensă de energie interioară îi ajută pe roșcați să obțină succes. Ei pot, într-adevăr, să umple spațiul din jurul lor cu energie. Partea negativă este că, în căutarea obiectivelor lor, roșcații pot fi cruzi față de ceilalți. Au multă energie, dar le lipsește empatia.

VIDEO. Scandal într-un autobuz din București: Elevă, amenințată și înjurată de o doamnă în vârstă pentru că era „prea dezbrăcată"

Păr negru - Apă. Alchimiștii credeau că oamenii cu păr negru au primit binecuvântarea forțelor apei, așadar înțelepciunea lor potențială este asemenea oceanului. Bruneții pot părea persoane comunicative și pline de viață, dar în realitate sunt închiși în ei înșiși.

Păr șaten - Pământ. Oamenii cu păr șaten sunt copiii Pământului. Alchimiștii credeau că echilibrul forțelor pe Pământ este menținut de șateni. Oamenii cu această culoare a părului pot fi mai naturali decât oricine, într-un sens pozitiv. Trăsătura principală a caracterului oamenilor cu păr șaten este răbdarea și perseverența. Ei într-adevăr se hrănesc din energia Pământului, așadar pot suporta multe. În situațiile în care alții ar ceda, șatenii continuă să meargă cu capul sus.

Testul uimitor de exact: Alege un simbol și află care este CEA MAI MARE FRICĂ din subconștientul tău.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list