Horoscopul dragostei, săptămâna 3-9 iunie. Două zodii vor da lovitura pe plan amoros, altele vor avea de trecut o serie de încercări

Primul eveniment important al intervalului e legat de mutarea lui Mercur în Gemeni. Idei, planuri, curiozitate, frenezie intelectuală, proiecte cu nemiluita: e clar că ai de unde alege, dar mai e loc și pentru sufletul pereche? Mai e, căci Luna intră în Taur și ne amintește că trebuie să ne mai facem timp și pentru răsfăț și relaxare, pentru a ne odihni în brațele alesului/alesei după o perioadă agitată.

Data de 4 iunie e mai profitabilă pentru chestiunile sentimentale datorită conjuncției dintre Soare și Venus în Gemeni. Nativii au o prezență plăcută și le e mai ușor ca niciodată să facă compromisuri. Un răgaz bun să te îndrăgostești, nu? 

Să schimbi idei cu partenerul nu a fost demult atât de agreabil ca pe data de 5 iunie, atunci când se formează o conjuncție între Lună și Mercur, ambele în Gemeni. Puteți vorbi despre viitor sau despre planurile profesionale, comune sau nu.

Petrece timp cu omul iubit, neapărat pe 6 iunie, când se mai propagă o conjuncție, cea dintre Lună și Venus în Gemeni. Acum semnele sunt susținători de top ai partenerilor lor. Luna Nouă strălucește subțire pe cer în cursul acestei zile, putând clarifica o situație sentimentală sau marcând debutul alteia.

Într-o perioadă atât de agitată, mai îngrijește-te și de emoțiile tale, spune Luna în Rac. Pe canapea, cu partenerul, privind la serialul preferat? Sau poate o baie cu spumă? Tu decizi ce e în meniu pe 7 iunie.

Ai nevoie de cât mai multe pauze pe data de 8 iunie. Cuadratura dintre planeta iubirii în Gemeni și Saturn în Pești insistă să mai „chiulești" puțin de la obligațiile profesionale, de preferință în pat cu sufletul tău pereche.

Horoscopul săptămânii 3-9 iunie. Idei strălucite, planuri serioase și curiozitate activă. 4 zodii vor avea parte de câștigul mult dorit

Marte accesează constelația Taurului pe 9 mai, poate cel mai important eveniment al lunii! Energia e mai lentă și zodiilor le e mai îndemână să cultive răbdarea. E un moment bun ca să muncești cu dedicare de semn de pământ pentru a îmbunătăți acea relație.

Berbec  

Dacă ești single, săptămâna aceasta ai șansa de a-ți întâlni sufletul pereche, și nu oricum, ci va fi o conexiune karmică, pe măsura eforturilor depuse în amor. Venus în Gemeni îți sporește farmecul, iar în momentul în care face clic cu Mercur în aceeași zodie, vei purta conversații intime ce îți vor adânci relația actuală sau flirtul cu cel/cea de care ești atras/ă. Pe de altă parte, Luna Nouă de pe 6 e un prilej bun de manifestare, numai reține că nu trebuie să fii impulsiv/ă. Concentrează-te acum pe armonie și pe iubirea celor dragi.

Taur 

Ai o săptămână agitată, dar altfel de-a dreptul minunată în dragoste! Fii deschis/ă în comunicare, însă, căci emoțiile tale vor fluctua, și dacă nu ești sincer/ă cu partenerul îl vei putea lăsa cu gura căscată. Mercur în Gemeni îți dă imboldul de a face gesturi micuțe, dar pline de semnificație pentru cel drag, cum ar fi să îi lași un mesaj sau să îi scrii o poezioară. Însă ziua cea mai încărcată sentimental e data de 6 iunie. Luna Nouă poate da prilej pentru a începe o relație serioasă, cu atât mai romantică cu cât strălucești ca un diamant. Dacă ești într-o relație, spune ce vrei cu adevărat.

Gemeni  

Fii cât mai autentic/ă, tu însuți/însăți în relație, în perioada 4-6 iunie, una dintre cele mai propice în iubire. Cum Venus încă se mai află în semnul tău, vei radia căldură și vei seduce ușor. Cuvântul tău valorează aur când Mercur îți accesează semnul, pe 3 iunie, așa că sub nicio formă nu face promisiuni pe care nu ai de gând să le ții. Luna Nouă de pe 4 poate însemna debutul unei noi relații, dar și al unui nou început sau al unei alte etape în povestea pe care o trăiești deja. Fii însă răbdător atunci când spui ce anume te deranjează!

Zodia nefericită a lunii iunie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor

Rac 

Mercur în Gemeni îți dă prilejul de a intensifica afecțiunea și tandrețea resimțite pentru partenerul tău, dar numai dacă alegeți să faceți un pas înainte împărtășind experiențe din trecut. Permite-ți să fii vulnerabil/ă și vei vedea cum intimitatea crește văzând cu ochii. Trei zile mai târziu, pe 6, Luna Nouă în Gemeni îți dă unele dintre cele mai bune perspective pentru o conexiune amoroasă. Poți manifesta exact persoana potrivită, numai nu vă grăbiți să săriți în așternuturi. Altfel, șansa de o relație îndelungată și pasională e imensă acum.

Leu 

Comunici excelent când Mercur intră în zodia Gemeni, iar Venus îți apreciază latura jucăușă. Grijă numai la neînțelegeri, căci se poate ca tu să spui ceva, și el/ea să înțeleagă altceva, atrag atenția astrele. Pe de altă parte, e un plus fiindcă reușești să fii și independent/ă, și implicat/ă în relație, ceea ce e destul de rar. Dacă ești single, săptămâna 3-9 iunie e uluitoare pentru a flirta și a ieși la date-uri. Ține-ți totuși emoțiile în control și evită răbufnirile temperamentale.

Fecioară 

Dorința ta de a comunica crește odată cu intrarea planetei tale guvernante, Mercur, în Gemeni, dar sunt discuții practice, axate cu precădere pe latura materială a vieții. Poate interveni presiunea atunci când iubitul/a insistă să porniți într-o aventură, căci tu vrei stabilitate, el vrea neprevăzut. Compromisul e, firește, cheia. De partea cealaltă, Luna Nouă în Gemeni poate fi ocazia perfectă de a scăpa de un obicei toxic care te ținea departe de o relație armonioasă. 

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024. Nativii vor avea parte de noi idile

Balanță 

Cu Venus încă în Gemeni și Mercur accesând aceeași constelație, comunicarea e la fel de importantă pentru tine ca pentru oricare alt semn de pe harta astrală, dar în cazul tău accentul e pus mai degrabă pe introspecție. Gândește-te la ce nu a funcționat în relațiile trecute ca să o faci pe actuala să meargă. Mutarea lui Marte în Taur aprinde un foc interior în tine, așa că vibrezi la intensitate maximă. E timpul să ceri cu subiect și predicat ce îți dorești cu adevărat în relație.

Scorpion 

Te simți neînțeles/asă de către partener, dar dacă Mercur în Gemeni îți poate fi de ajutor aici, poate că ar trebui să accepți că și tu ești parte din problemă. Oare nu cumva încă ții prea multe secrete? O aventură de o noapte se poate transforma în această săptămână în ceva mai mult, dar numai dacă ai răbdare și persiști. Pe timpul Lunii Noi, evită să te gândești la suferințele trecutului ca să nu le atragi iar în viața ta. Bine că Marte în Taur te îndeamnă să ai mai multă încredere în iubit/ă și să ajungi mai implicat/ă în angajamentul sentimental.

Săgetător 

Ceva se schimbă, și se schimbă în bine în relația ta, o simți cu toată profunzimea ființei pe data de 6, odată cu Luna Nouă în Gemeni. Dacă ești parte dintr-un cuplu, ce spui dacă ai organiza o ieșire spontană sau o întâlnire plină de aventuri? Ai însă grijă să fie vorba despre o activitate care vă surâde în egală măsură amândurora. Nativii single se vor simți ispitiți de cineva care apreciază aceleași experiențe. E nevoie ca acum să reflectați și la valorile voastre, asigurându-vă că au elemente comune.

Horoscopul chinezesc al lunii IUNIE 2024. Energiile se încing, odată cu venirea verii. Lună norocoasă pentru 4 zodii

Capricorn 

Nu o să îți fie ușor să îi spui partenerului ce anume te deranjează în contextul astrologic al săptămânii 3-9 iunie, tocmai de aceea e recomandat să fii cât mai răbdător/are, mai ales în preajma Lunii Noil, spun astrologii. Pe de altă parte, poate nu ar strica să mai lași să cadă lumina reflectoarelor și asupra lui/ei, așa încât să îi înțelegi motivațiile ceva mai bine. Capricornii care nu au pereche se vor confrunta cu momente de singurătate în acest interval.

Vărsător 

Ești mai vorbăreț/ață cu atât de multe planete în Gemeni, dar ai grijă totuși să nu preiei numai tu frâiele comunicării și să uiți să le mai atribui și lui. Ascultă-ți intuiția care o să-ți șoptească atunci când e cazul să îți pui fermoar la gură. Luna Nouă îți poate da binecuvântarea pentru o nouă relație, numai să te apropii de cineva care împărtășește aceleași valori și credințe, pentru o conexiune semnificativă. Nu te mai concentrezi pe ce e rău și ce e bine în relație și poți constata că ce ți-ai dorit a fost mereu „sub nasul tău".

Pești 

Îmbrățișează magia acestei săptămâni și îngăduie să ți se taie picioarele, „măturate" de curenții iubirii! O să simți că împărtășești aceeași viziune romantică asupra vieții și că ești împlinit/ă emoțional într-una dintre cele mai bune săptămâni pentru inima ta. Cuplurile au senzația că au un vis comun și că vor aceleași lucruri de la viață, dar dacă ești single, intervalul 3-9 iunie e și mai și: poți întâlni pe cineva nou cu care vibrezi sufletește, o experiență super rară, aproape imposibilă în ultima vreme.

Horoscopul de WEEKEND 1 – 2 iunie 2024. Punct de cotitură în viața mai multor zodiide pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list