Ce etnie are Pepe. Cântărețul a spus totul fără perdea: „Mi s-a spus că sunt mai focos”

Pepe a spus că este de etnie romă

Pepe a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat pentru playtech.ro, unde a subliniat că, deși nu vorbește frecvent despre acest subiect, nu are nicio problemă să își asume originile rome. Artistul crede că acest aspect a contribuit la popularitatea sa și la pasiunea pe care o pune în muzică.

„Cei din etnia romă fac dragoste cu mai multă pasiune. Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român", a declarat Pepe, demonstrându-și mândria față de moștenirea sa culturală.

Pepe nu este singurul din familie cu origini diverse. Soția sa, Yasmine Ody, are rădăcini arabe, ceea ce adaugă o notă de diversitate în viața lor de familie. Cuplul, în ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, a reușit să construiască o familie frumoasă și unită, având deja un băiețel împreună. 

De asemenea, Pepe are două fiice din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă.

Fosta soție a lui Pepe este și ea tot de etnie romă

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este și ea tot de etnie romă. Deși au divorțat, cei doi păstrează legătura pentru cele două fete pe care le au împreună.

Decizia lui Pepe de a vorbi deschis despre originile sale vine într-un context în care mulți oameni din diverse comunități se simt adesea marginalizați sau neînțeleși. 

Prin această dezvăluire, Pepe nu doar că își asumă identitatea, dar și inspiră pe alții să fie mândri de rădăcinile lor. 

Pepe își afirmă cu mândrie originile rome, subliniind că acestea au contribuit la pasiunea și succesul său în muzică. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list