Viktor Orban nu-l lasă pe Donald Trump la greu. Un "om de onoare", poporul "își va da verdictul în noiembrie"

"În calitate de preşedinte, el a pus întotdeauna America pe primul loc, a impus respect în întreaga lume şi a folosit acest respect pentru a construi pacea", a declarat Orbán la X, adăugând, după cum a declarat şi Trump joi, după aflarea verdictului, că poporul american "îşi va da verdictul în noiembrie".

 

I've known President @realDonaldTrump to be a man of honour. As President, he always put America first, he commanded respect around the world and used this respect to build peace. Let the people make their verdict this November! Keep on fighting, Mr. President!

— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban) May 31, 2024

 

 

 

Viktor Orbán, figură a dreaptei conservatoare, este de mult timp unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai lui Trump în Europa. Și fostul lider de la Casa Albă nutrește aceeași admirație față de Orban, indicând în mai multe rânduri, încă din perioada în care era președintele Statelor Unite, că liderul de la Budapesta este unul dintre modelele sale în politică.

Și vicepremierul italian de extremă-dreapta Matteo Salvini şi-a exprimat "solidaritatea şi sprijinul deplin" pentru Trump, numindu-l o "victimă a hărţuirii judiciare".

Donald Trump, "dărâmat" de verdictul istoric pronunțat împotriva sa. "A început să-și legene brațele, într-un gest disperat". Relatare șocanta din sala de judecată

Donald Trump a fost găsit VINOVAT pentru toate cele 34 de capete de acuzare! Primul președinte condamnat penal din istoria SUA

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list