Ciucă, anunț important despre PENSII. Ce spune liderul PNL despre creşterea plafonului de impozitare de la 1 septembrie

"Nu am discutat despre acest aspect. Este pentru prima dată când aud aşa ceva", a precizat Ciucă, întrebat dacă pragul de impozitare care în prezent este la nivelul pensiilor de până în 2.000 de lei ar putea să crească de la 1 septembrie.Premierul Marcel Ciolacu a afirmat miercuri, legat de mărirea plafonului de impozitare a pensiilor, că doreşte crearea unui mecanism similar cu cel aplicat în cazul salariului minim, care să se bazeze pe datele de la Institutul de Statistică, în funcţie de puterea de cumpărare.

Nicolae Ciucă a făcut anunțul. Când va fi aprobată majorarea salariului minim

"Eu vreau ca statul român să fie sustenabil şi predictibil. Dacă doriţi să continuăm discuţia pe colţul mesei şi când e an electoral sau când cineva doreşte să iasă cu ceva favorabil oamenilor, vine şi spune: domnule mărim de la 2.000 la 3.000. Eu vreau să creez un mecanism la fel ca la salariul minim european, fiindcă o societate se dezvoltă şi e sustenabilă pe o perioadă lungă de timp, când politicul nu intervine în funcţie de ceva subiectiv", a spus Ciolacu, în legătură cu modificarea plafonului de impozitare a pensiilor de la 2.000 de lei la 3.000 de lei.

Vineri, preşedintele PNL a participat la ceremonia de semnare a finanţării pentru Spitalul Sectorului 6, alături de primarul Ciprian Ciucu, viceguvernatorul BDCE, Toma Bocek, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, ministrul Energiei, Sebastian Burduja. 

Nicolae Ciucă anunță primul spital nou din București, după 45 de ani: Din 1979 nu s-a mai construit niciun spital. Ciprian Ciucu a insistat în ultimii 3 ani pe nevoia unui asemenea proiect

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list