Un pasager a murit după ce a fost aspirat de motorul unui avion. Clipe șocante la bord

Cum s-a întâmplat incidentul

Totul a avut loc în momentul în care avionul companiei KLM se pregătea de decolare, având ca destinație Danemarca. Martorii, aflați la bordul aeronavei, au asistat la scene cumplite, motorul avionului fiind cuprins de flăcări imediat după ce a aspirat corpul victimei. 

Deocamdată, identitatea victimei nu a fost stabilită, iar autoritățile nu au confirmat dacă este vorba despre un angajat al aeroportului sau un pasager.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

Poliția militară olandeză conduce investigațiile și explorează toate posibilitățile, inclusiv ipoteza unui gest intenționat sau a unui accident tragic. 

Imediat după incident, toți pasagerii au fost evacuați în siguranță și audiați de anchetatori pentru a obține cât mai multe informații despre circumstanțele tragediei. Zborul spre Danemarca a fost anulat, iar aeroportul a luat măsuri de urgență pentru a se asigura că nu există alte pericole imediate.

Aeroportul Schiphol, unul dintre cele mai aglomerate din Europa, este cunoscut pentru standardele sale ridicate de siguranță. Cu toate acestea, incidentul recent a pus sub semnul întrebării măsurile de securitate existente. Autoritățile aeroportuare colaborează strâns cu compania KLM pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat și pentru a îmbunătăți protocoalele de siguranță.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list