Linia divorțului în palmă. Cum afli cât de predispusă este o persoană să își încheie socotelile cu partenerul

Chiromanția poate oferi răspunsuri la multe întrebări despre căsătorie și divorț. Se pare că toate aceste indicii se află în palma femeilor. Liniile palmei tale pot da indicii despre relația de cuplu, despre divorț sau despre relațiile viitoare.

Linia divorțului în palmă

Linia căsătoriei se găsește pe partea laterală a mâinii, sub degetul mic. Ea se îndreaptă spre mica zonă denivelată de sub degetul mic numită „Mercury Mount".

Mihaela Bilic spune clar cum să scapi de starea acidă din organism. Lista alimentelor pe care să le evităm

Uneori, este posibil să vedezi mai multe rânduri. Nu-ți face griji, asta nu înseamnă că vei avea parte de mai multe căsătorii. Cea mai lungă și mai clară dintre ele este cea care spune povestea căsniciei tale. Celelalte pot semnala mai mult poveștile de iubire temporare care nu vor duce la căsătorie. Din linia căsătoriei poți vedea linia divorțului.

Cum indică linia căsătoriei divorțul

Dacă linia de căsătorie de pe mână se înclină în jos, arată probleme în viitor. Dacă totul este ondulat sau adânc, divorțul ar putea să bată la ușă.

Dacă linia de căsătorie se împarte în două ramuri sub degetul mic și inelar, este ca un semnal că cineva poate sta în calea fericirii voatre. Ar putea însemna că căsnicia ta este pe un teren instabil sau că există o întrerupere gravă a comunicării.

Cum să identifici linia de divorț

Dacă ai două sau trei ramuri care apar la începutul liniei tale de căsătorie, este ca un semn de avertizare. Povestea ta de dragoste poate să nu aibă un final fericit.

Cele mai bune rețete de chiftele de post cu cartofi și morcovi. Deliciile care te vor face să uiți de restricții alimentare

Dacă linia de căsătorie în mână pare tăiată sau ruptă, este ca un mare semn de stop pentru căsnicia ta.

Dacă vezi două linii de căsătorie pe palmă, înseamnă că este posibil să ai două căsătorii, conform chiromanției. A doua linie de căsătorie în mână este importantă, iar dacă există mai multe intersecții, indică posibilitatea de a avea o a doua linie de căsătorie.

Trei linii de căsătorie în palmă

Ei bine, a avea mai multe linii de căsătorie nu înseamnă întotdeauna mai multe căsătorii. Ar putea însemna că ai o căsnicie fericită și de lungă durată. Dacă liniile sunt clare și puternice, sugerează o viață lină. Dar dacă liniile sunt una lângă alta și de aceeași lungime, ar putea indica un mariaj nu tocmai liniștit.

Dacă liniile merg în direcții diferite, acest lucru poate însemna că partenerii ar putea trăi separat pentru o lungă perioadă de timp, dar se vor reuni mai târziu. Dacă liniile nu sunt paralele, ar putea exista șansa de divorț sau separare.

Chiromanția, care se referă la citirea palmelor, îți poate oferi indicii despre căsătorie, trecut, prezent și vitor. Specialiștii în citirea palmelor știu multe despre liniile și formele de pe palma ta și pot explica lucrurile într-un mod care te va ajuta să înțelegi mai bine ce se întâmplă.

Cel mai apreciat produs românesc în Elveția, de care românii nu prea sunt impresionați. „Tot elvețianul vrea să și-l cumpere"

Sursade pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list