Noi bonusuri și beneficii pentru români care lucrează în Italia. De când pot primi 100 de euro bonus?

Printre măsurie anunțate de premierul Giorgia Meloni, la o întâlnire cu sindicatele, se numără un bonus unic de 100 de euro pentru angajații cu venituri mici și cel puțin un copil în întreținere. Acest bonus va fi acordat în ianuarie 2025 și face parte dintr-un decret legislativ care va intra în vigoare imediat, potrivit stiridiaspora.

Conform informațiilor furnizate de surse guvernamentale, beneficiarii bonusului vor fi angajații cu un venit sub 28.000 de euro pe an, care au și soț și cel puțin un copil în întreținere, sau familiile monoparentale cu un copil în întreținere.

În plus, în cadrul aceluiași decret, guvernul va lansa reduceri de taxe pentru companiile care angajează, cu accent pe tineri și femei. Aceste reduceri vor include scutiri de taxe pentru noii angajați timp de doi ani de la momentul angajării.

Premierul nu a clarificat cuantumul acestor scutiri, însă se vehiculează ipoteza unui 'superbonus' care poate ajunge până la 120% sau 130% din contribuții pentru angajatorii care încadrează persoane din anumite categorii.

 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list