Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2024. Luna Nouă în Vărsător aduce noi începuturi pentru zodii

Începutul acestei săptămânii va fi marcat de intrarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Vărsător. Este un aspect astrologic care le va aduce nativilor îmbunătățiri în zona de comunicare, precum și claritate mentală, idei inovatoare, soluții. În data de 10 februarie se va forma Lună Nouă în Vărsător. Efectele vor fi resimțite de toate zodiile. Este un moment al noilor începuturi și al deciziilor.

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2024 – Previziuni pentru toate zodiile Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2024. Mercur intră în Vărsător, zodia care va fi gazda fenomenului de Lună Nouă din data de 10 februarie. Citește horoscopul săptămânal și află cum te vor influența cele două aspecte astrologice, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru fiecare zodie în parte, potrivit astrology.com și stylecaster.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 25 – 11 februarie 2024

Contextul astrologic îți activează casa relațiilor de prietenie. O persoană pe care o admiri ar putea să-ți spună ceva ce-ți va zgudui lumea. Poate fi vorba de o sugestie care să te ajute să vezi mai clar o situație. Vei ști la ce trebuie să renunți și de ce anume trebuie să te agăți pentru a merge înainte.

Contextul astrologic îți activează casa relațiilor de prietenie. O persoană pe care o admiri ar putea să-ți spună ceva ce-ți va zgudui lumea. Poate fi vorba de o sugestie care să te ajute să vezi mai clar o situație. Vei ști la ce trebuie să renunți și de ce anume trebuie să te agăți pentru a merge înainte.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 5 – 11 februarie 2024 Mercur și Pluto în zodia Vărsător formează un aspect astrologic favorabil, care îți va activa casa carierei. Poate fi un moment excelent să revii asupra deciziilor și ideilor legate de un proiect finalizat pentru a înțelege cum ar fi putut avea rezultate mai bune echipa ta.

Vei primi informațiile pe care le cauți pentru a evolua pe plan profesional, mai ales că Luna Nouă se va petrece tot în acest sector de viață și te va susține. Norocul îți va surâde și în dragoste. S-ar putea să începi un nou capitol.

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 5 – 11 februarie 2024 Mercur în casa credințelor și filozofiei personale se unește cu Pluto în Vărsător. Ai putea avea parte de o conștientizare puternică. Fii atent la semne și sincronicități pentru că poți primi un semn divin care ar putea să-ți schimbe viața. Lucrurile se pot aranja brusc exact așa cum ți-ai dorit. Luna Nouă te va ajuta să privești viitorul dintr-o nouă perspectivă. Profită de această energie extraordinară pentru a-ți îndeplini cele mai înalte obiective. Pot apărea dorințe neașteptate. Ar fi bine să îți asculți inima.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 5 – 11 februarie 2024 Mercur în conjuncție cu Pluto activează casa creditului și a investițiilor. Ai ocazia să gândești și să acționezi ca un adevărat manager. Este un moment bun să analizezi diferite tipuri de investiții sau alte instrumente financiare. Poți obține un împrumut sau o finanțare. Luna Nouă îți va influența sectorul parteneriatelor și vei avea ocazia să vezi lucrurile așa cum sunt în realitate, nu așa cum ți-ai dori să fie. Ai încredere în intuiția ta, stabilește limite clare și nu te teme să-ți ajustezi regulile personale.

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 5 – 11 februarie 2024 Mercur va forma o conjuncție cu Pluto în Vărsător în casa ta a relațiilor. S-ar putea să simți nevoia să-ți aperi opiniile. Ai putea întâmpina provocări din partea fiecărei persoane cu care vorbești. Pe măsură ce încerci să fii mai direct, ceilalți ar putea să te înțeleagă greșit sau să interpreteze cuvintele tale și să le dea un alt sens. Profită de Luna Nouă pentru a-ți seta noi intenții legate de iubire. Este momentul să fii sincer în privința lucrurilor pe care ți le dorești într-o relație de cuplu. Distanțează-te puțin de sentimente pentru a reuși să îți dai seama care sunt adevăratele tale nevoi. Te poți elibera de constrângeri și așteptări nerealiste. Dragostea ar putea să apară de unde nu te aștepți.

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 5 – 11 februarie 2024 Mercur intră în Vărsător în casa ta a rutinei de lucru, unde formează o conjuncție cu Pluto. Dacă îți dorești să fii mai eficient, acum ai putea găsi o metodă de a-ți îmbunătăți randamentul. Poți avea parte de o adevărată revelație. Pe măsură ce îți modifici viața de zi cu zi și viitorul tău se va schimba. Luna Nouă te poate ajuta să implementezi obiceiuri noi, mai sănătoase. Totodată, îți cere să gândești în afara tiparelor vechi pentru a te bucura de expriențe noi. Folosește această energie pentru a-ți înfrunta fricile! Ai putea trăi o aventură cu adevărat minunată. Citeşte întreaga ştire: Horoscop săptămânal 5 - 11 februarie 2024. Luna Nouă în Vărsător aduce noi începuturi pentru zodii. Nativii primesc ajutor divin



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list