Trăim un AN BISECT! Semnificația spirituală a zilei de 29 februarie care se petrece O DATĂ la PATRU ani!

Semnificația spirituală a zilei de 29 februarie

Având în vedere raritatea datei de 29 februarie, putem presupune în siguranță că vibrațiile energetice nu ar fi „obișnuite". Vibrațiile acestei date ne ajută, de fapt, să facem un salt, un salt de credință.

Poate fi începutul fugii în ceva la care lucrați de mult timp, dar nu ați avut cu adevărat puterea necesară pentru a face să se întâmple.

Așa cum stau lucrurile, o zi în plus (bisectă) este utilă pentru a ne pune lucrurile în ordine, așa că atunci când ai o zi în plus la îndemână, de ce să nu profiți la maximum de ea? De asemenea, acest lucru generează o formă de impact vibrațional asupra continuului spațiu-timp al Universului. Acesta este un moment în care trebuie să stai și să evaluezi starea ta actuală în viață.

Ce vrei în zilele următoare, luni și ani?

Ei bine, atunci când ai hotărât totul, pur și simplu trimite-ți informațiile în lumea deschisă. Lasă Universul să audă și să accepte cu brațele deschise.

Ține minte, trăiește în prezent. Sfera superioară nu are conceptul de timp – nimic nu este niciodată viitor, nimic nu a fost niciodată trecut. Există doar aici și acum. Totul este doar un singur moment de conștiință, iar misiunea ta este să trăiești în acea conștiință, nu să o cauți pentru eternitate.

Va exista un brânză greu de atins la capătul benzii de alergat, dar nu trebuie să ajungi la ea – trebuie doar să alergi în ritmul tău și să simți fiecare moment pe care îl trăiești. Trăiește, nu doar există.

29 februarie 2024  – Zi de vibrație 3

Ziua de 29 februarie 2024 are vibrația 3, care simbolizează trinitatea minții, corpului și spiritului – suntem pur și simplu într-un lanț de renaștere, moarte și viață. Semnifică, de asemenea, abundanța pe care Universul ne-o dăruiește.

Numărul 3 este, de asemenea, legat de optimism, entuziasm și bucurie. Renunțați la orice sentiment de pesimism, cinism sau tristețe. Ar trebui să faceți un efort conștient să zâmbiți mai mult, să vă implicați în activități încurajatoare și să răspândiți energie pozitivă celorlalți. Bucuria atrage bucuria. Optimismul vă deschide la primirea binecuvântărilor vieții. Mergi înainte și nu rămâne în urmă.

Citește continuarea aicide pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list