Înregistrări șocante cu șoferul drogat și băut care a luat pe capotă un polițist: „Nu știu ce e cu mine, iartă-mă!”

„Iartă-mă! Iartă-mă, nu știu ce e cu mine, iartă-mă! Să nu îi zici lui maică-mea nimic că aia moare! Te rog eu! M-a urmărit poliția și am dat cu mașina în mașina lor. De nenorocit, de ce. De dobitoc. De prost", a spus șoferul.

Acestea sunt primele momente după ce șoferul drogat care a luat pe capota mașini un agent și care este chiar fiul unui fost polițist a ajuns la spital. Acesta și-a sunat prietenul să îi spună ce a făcut și să îl roage să nu îi povestească nimic familiei.

Totul s-a întâmplat noaptea când fugarul a plecat din club împreună cu două fete de 20 de ani cărora le promisese că le duce acasă. În momentul în care a încercat să fugă de echipajele de poliție a dat cu mașina peste un agent care a încercat să îl oprească.

Poliţistul lovit de șoferul drogat a fost rănit la picior. Individul de 27 de ani a fost trimis de judecători în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Şoferul fugar este Alexandru Covaci și se ocupa cu vânzarea maşinilor de lux. Scosese la vânzare inclusiv bolidul cu care fugea de agenţi şi în care criminaliştii au găsit urme de cocaină. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list