A început aplicarea tratamentelor împotriva ţânţarilor în Capitală. Nicușor Dan: Nu reprezintă un pericol pentru oameni şi animale

„Am început aplicarea tratamentelor pentru combaterea ţânţarilor. Compania Municipală Eco Igienizare a demarat primul tratament din cele 14 prevăzute anul acesta în Programului Unitar de Acţiune aprobat de CGMB. Tratamentele se vor desfăşura zilnic, în intervalul orar 22.00 – 5.00, pe întreg teritoriul Capitalei, în funcţie de condiţiile meteorologice, iar în fiecare seară de joi au loc în toate parcurile din Bucureşti", a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Țânțarii care răspândesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul României. Ce spun autoritățile

El a mai spus că sunt vizate spaţiile verzi de pe aliniamentele stradale şi cele aferente blocurilor, parcurile, locurile de agrement, terenurile de sport, cimitirele, terenuri ale instituţiilor publice locale, inclusiv depouri, parcări publice şi de reşedinţă, terenuri aferente imobilelor cu spaţii destinate locuinţelor colective – asociaţii de proprietari/locatari, cămine studenţeşti, cămine de elevi, locuinţe sociale, parcări, pieţe şi târguri agroalimentare, etc.

„Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi, în concentraţia utilizată, nu pun în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor. Compania Municipală Eco Igienizare a pus la dispoziţie numărul de Dispecerat non-stop - 0752.041.898 – şi mail [email protected] unde cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia oricăror focare de infestare în Capitală", a completat edilul general.

Plante ornamentale care țin la distanță țânțarii - Metode naturale de îndepărtare a insectelor



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list