Triunalul Vaslui a decis: Baronul-șpăgar Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

"Menţine măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Buzatu Dumitru. Măsura arestului la domiciliu va fi verificată în termen de 30 de zile conform art. 207 alin. 6 raportat la art. 222 alin. 12 Cod procedură penală. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare", se arată în decizia instanţei.Tribunalul Vaslui a decis, pe 15 aprilie, plasarea în arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mită, aflat până atunci în arest la Penitenciarul Vaslui, decizie menţinută ulterior de Curtea de Apel Iaşi.

Alegeri 2024. Ciolacu: Întotdeauna eram chemaţi sau îndemnaţi să votăm cu ură împotriva altuia. Eu sunt şeful de la Ciuma Roşie Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a părăsit pe 17 aprilie Penitenciarul Vaslui.

Tribunalul Vaslui a dispus o serie de interdicţii pentru Dumitru Buzatu odată cu decizia plasării acestuia în arest la domiciliu.Buzatu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei drept mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii acestuia, după ce fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui i-ar fi primit într-un restaurant. Dumitru Buzatu a fost arestat preventiv pe 23 septembrie 2023, în urma unei decizii date de Tribunalul Vaslui. 

Marcel Ciolacu a fost filat și interceptat de gruparea generalilor SRIde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list