Romeo este bărbatul care a murit la Fetești. Românul avea 44 de ani și trăia cu frica că va fi atacat de ruși

Bărbatul se temea de un posibil atac al rușilor

Romeo, în vârstă de 44 de ani, trăia cu o frică profundă de un posibil atac rusesc. Această teamă l-a determinat să înceapă să confecționeze bombe artizanale pentru a se proteja. Recent, și-a pierdut tatăl, ceea ce i-a amplificat anxietatea și l-a determinat să caute metode de autoapărare, chiar dacă acestea erau periculoase.

Într-o zi fatidică, bomba pe care Romeo o confecționa a explodat în fața sa. Deflagrația puternică i-a provocat răni fatale, iar fumul dens și negru care ieșea din casa sa a alarmat vecinii și autoritățile. La fața locului au sosit rapid polițiști, pompieri, jandarmi și medici, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Autoritățile au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a transmis că în interiorul locuinței au fost găsite mai multe obiecte susceptibile a conține materiale pirotehnice și explozive.

„La fața locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de polițiști, pompieri, jandarmi și medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinței au identificat mai multe obiecte susceptibile a conține materiale pirotehnice și explozive", a declarat IPJ Ialomița.

Romeo era cunoscut în Fetești ca fiind un frizer talentat și respectat. Pasiunea sa pentru chimie și teama de un atac rusesc l-au condus însă pe un drum periculos. Prietenii și cunoștințele lui îl descriu ca pe un om bun, dar marcat de frica unui viitor incert.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list