Cum tratăm durerile supărătoare de stomac? 5 remediii naturiste, la îndemâna oricui: ameliorează simptomele și te ajtă să te pui rapid pe picioare

Iată câteva soluții simple și eficiente:Ghimbirul

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și poate ajuta la ameliorarea durerilor de stomac. Poți prepara un ceai de ghimbir adăugând câteva felii de ghimbir proaspăt într-o cană de apă fierbinte. Lasă-l să infuzeze timp de 10 minute, apoi strecoară și bea ceaiul încet.

Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă este excelent pentru calmarea stomacului, deoarece mentolul din mentă ajută la relaxarea mușchilor tractului digestiv. Prepară un ceai de mentă adăugând o lingură de frunze de mentă uscate sau câteva frunze proaspete într-o cană de apă fierbinte.

Lasă-l să infuzeze timp de 5-10 minute, apoi strecoară și savurează.

Sfatul specialistului. Cum să scapi de o tuse persistentă sau care reapare la anumite perioadeOțetul de mere

Oțetul de mere poate ajuta la echilibrarea nivelului de aciditate din stomac. Amestecă o lingură de oțet de mere într-un pahar cu apă caldă și bea-l înainte de masă pentru a preveni durerile de stomac. Dacă gustul este prea puternic, poți adăuga și o linguriță de miere pentru a-l îndulci.

Apa caldă cu lămâie

Apa caldă cu lămâie este un alt remediu simplu și eficient pentru durerile de stomac. Sucul de lămâie ajută la stimularea producției de acid gastric și la îmbunătățirea digestiei.

Stoarce sucul de la o jumătate de lămâie într-o cană cu apă caldă și bea-l dimineața, pe stomacul gol.

Ceaiul de mușețel

Ceaiul de mușețel este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și poate ajuta la reducerea inflamației și a durerilor de stomac. Prepară un ceai de mușețel adăugând o lingură de flori de mușețel uscate într-o cană de apă fierbinte. Lasă-l să infuzeze timp de 10 minute, apoi strecoară și bea ceaiul încet.

7 semne care îți arată că ai putea să suferi de hipertensiune arterială. Cei mai mulți oameni le ignoră

Durerea de stomac poate fi ameliorată eficient cu ajutorul remediilor naturiste, folosind ingrediente simple pe care le ai la îndemână.

Ghimbirul, ceaiul de mentă, oțetul de mere, apa caldă cu lămâie și ceaiul de mușețel sunt doar câteva dintre soluțiile care te pot ajuta să te simți mai bine. Încearcă aceste remedii și vezi care funcționează cel mai bine pentru tine.

Sursă text: Eva.ro de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list