Horoscop vineri, 31 mai 2024. Ziua deciziilor grele pentru noi începuturi. Două zodii vor avea noroc în tot ce fac

Tot mâine, Luna accesează constelația Berbecului. Noile începuturi redevin posibile, entuziasmul e molipsitor, iar speranța palpită.

De partea cealaltă, influența puternică a lui Saturn îndeamnă zodiile să ia decizii grele, dar necesare.

Berbec

Puternica poziție a lui Saturn te-a influențat puternic în ultima perioadă, învățându-te cum să îți cunoști și să își accepți limitele. Dar una e să înțelegi cât, cum și ce poți, și cu totul alta să impui mai departe aceste revelații. E cazul să începi să o faci de mâine încolo, dând de știre oamenilor că nu vei mai accepta să depășească granițele impuse de tine.

Zodii care au o inimă rece. Nativii care nu-și lasă la vedere sentimentele

Taur

Horoscopul de mâine te invită să decizi dacă dorești sau nu să te implici într-un grup. Nu ești deloc hotărât/ă, cântărind în balanță argumentele pro și contra de parcă ar fi vorba despre o chestiune de viață și de moarte. Însă ia aminte că nimeni nu te obligă să faci din apartenența la această adunare un laitmotiv al vieții tale, poți începe doar prin a fi mai prezent/ă în activitățile sale.

Gemeni

E cazul să îți asumi mâine poziția de lider. Nu mai aștepta să fii invitat/ă, nu mai pierde vremea stând cu ochii în patru după cineva care să îți aștearnă covorul roșu și să te încurajeze să îți așezi coroana pe cap, preia conducerea. Fie că e vorba despre o echipă la muncă sau despre o inițiativă personală, ai idei excelente pentru a da curs unei schimbări extraordinare.

Rac

Sensibilitatea ta naturală te împiedică de multe ori să spui ce ai de spus fiindcă nu poți să te oprești să te gândești la cum anume îl vei face să sufere pe celălalt. Însă mâine e cazul să te detașezi puțin de această empatie, să îți iei inima în dinți și să spui cu blândețe, dar cât mai direct și mai inechivoc, exact ceea ce gândești. Relația va avea de beneficiat enorm.

Leu

Saturn te îndeamnă să dai acelei relații care se încinge tot mai tare potențial pe termen lung. Poate fi amoroasă, desigur, dar ai șanse și la întărirea unei legături creative sau profesionale. Nu te teme să fii tu cel/cea care o inițiezi. E reconfortant și provocator pentru un Leu să facă primul pas, și energia aceasta mirosind a flirt va fi magică mai ales pentru cupluri.

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Energii blânde, care vor ajuta îndrăgostiții în legarea de noi idile

Fecioară

Există o finalitate în aer mâine, una care afectează zodia ta, spun astrologii. Dacă o relație pare să aibă potențial, te vei grăbi să o oficializezi, iar dacă scârțâie, atunci o să îți dorești să îi pui capăt în mod nefericit. Însă cine știe dacă dând papucii acelui om căruia nu mai vrei să îi acorzi o șansă nu îi încredințezi de fapt condurii de cristal ai Cenușăresei, făcându-ți astfel ieșirea dramatică din propriul basm?

Balanță

E excelent să ai motivație și e minunat să fii aprins/ă de acel foc lăuntric, dar ai grijă ca lucrurile să nu se transforme curând într-o obsesie, te atenționează astrele. Ești concentrat/ă pe organizare, atent/ă și determinat/ă, cu ochii în patru față de orice provocare, dar poți ajunge să dai chix tocmai pentru că ești mult prea acaparat/ă de finalitate. Mai bucură-te de proces, nu controla excesiv.

Scorpion

Când e vorba despre creativitate, ești una dintre cele mai înzestrate zodii și nu prea există loc de a da greș. Însă mâine dobândești de la Saturn și o uriașă capacitate de a planifica acțiunea ta. Vezi până departe, discerni fiecare etapă cu limpezime, mai trebuie numai să te hotărăști dacă într-adevăr dorești să investești toată acea energie în ceva care nu te convinge prea tare.

Horoscop special: 6 planete mari se aliniază pe 2 iunie. Ce schimbări cruciale vom experimenta, în funcție de zodie

Săgetător

Nu e așa de ușor să aplici logica atunci când vine vorba de sentimente, speram să o știi. De aceea e mai indicat acum să renunți să îți pui la lucru abilitățile tale de soluționare de probleme atunci când e vorba despre un conflict în familie. Nu o să te ajute gândirea rece să faci față acestor emoții complicate. Acceptă că lucrurile pot ajunge stânjenitoare.

Capricorn

Ai șansa de a întreprinde multe mâine fiindcă ești animat/ă de un entuziasm contagios. Aproape orice ți-ai pune în minte va fi adus la bun sfârșit, dar să știi că la un moment dat vei avea nevoie și de un strop de susținere. O regăsești la prieteni sau la familie; la câte ai făcut pentru ei, o mulțime de oameni vor lăsa tot ce fac ca să te ajute.

Vărsător

Nu e suficient să poți să faci un lucru, trebuie să și vrei mâine! Dorința e extrem de importantă pentru a trece peste dificultăți, așa că imaginează-ți în detaliu rezultatul final, închipuindu-ți parfumul, culorile și sunetele succesului. Închide apoi această ușă în viitor și adu la tăcere orice sursă de distragere a atenției din jurul tău ca să te poți concentra.

Pești

E momentul tău să scânteiezi precum o stea. Să știi că nu ești nici pe departe egocentric/ă sau narcisist/ă sau cum îi mai place societății să îi numească pe cei care nu vor să rămână cuminți în rând, așteptând momentul să fie băgați în seamă. Concentrează-te pe motivul pentru care lumea are nevoie de tine, și nu invers, și vei avea abordarea perfectă de a te remarca.

Horoscopul săptămânii 3-9 iunie. Idei strălucite, planuri serioase și curiozitate activă. 4 zodii vor avea parte de câștigul mult dorit



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list