Ion Cristoiu, avertisment despre candidatura lui Piedone: Nu se va retrage, nu-l lasă Voiculescu! PUSL începe să conteze

Pe de altă parte, Cristoiu susține că Dan Voiculescu, cel care conduce partidul, nu va accepta ca Piedone să-și retragă candidatura. 

"PUSL era o comedie, o toană, un strănut. Anul acesta, grație lui Piedone, partidul începe sa conteze. A devenit un partid care poate să negocieze. PSD îi tot cere lui Piedone și PUSL-ului să negocieze, eventual lui Piedone să își retragă candidatura.

Eu nu cred că Dan Voiculescu și Piedone vor accepta acest lucru pentru că, dacă Piedone se retrage, i se dă o vilă de aur, i se pune numele unui meteorit... Tot ce ar putea primi acum nu echivalează cu ce câștigă electoral dacă rămâne în cursă. Dacă rămâne în cursă, chiar dacă iese pe locul 2 sau 3, PUSL e vizibil, s-ar putea să aducă mulți consilieri din partea acestui partid și dacă ai un număr însemnat de consilieri, chiar dacă nu ești majoritar, în Primăria Capitalei ești belfer și se întărește și pentru prezidențiale", a spus Ion Cristoiu.

Alegeri locale 2024. Lista candidaților la Primăria Capitalei: cine sunt cei 9 aspiranți la fotoliul de Primar General

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list