Florin Piersic Jr a transmis un mesaj bizar când a fost întrebat despre starea tatălui său

În timp ce presa a încercat să obțină informații despre starea actorului, fiul acestuia, Florin Piersic Jr., s-a comportat evaziv și a refuzat să facă comentarii, preferând să posteze un clip pe platforma de socializare Instagram

În acest clip, Florin Piersic Jr. apare stând la birou și răspunzând la un telefon fix, închizând apelurile după ce află numele jurnaliștilor (n.r. nume fictive) și publicațiile de la care provin aceste apeluri.

Reacția lui Florin Piersic Jr. a fost percepută ca fiind amuzantă de unii, dar și ca fiind insensibilă de alții, întrucât a venit în contextul unei situații grave de sănătate a tatălui său. Relația tensionată dintre cei doi a fost evidentă și în trecut, iar acum, în fața acestor provocări, fiul actorului a ales să își păstreze distanța față de presă.

Cu toate acestea, reacția lui Florin Piersic Jr. a stârnit o serie de reacții diverse în mediul online. Unii admiratori au apreciat umorul său, în timp ce alții au exprimat îngrijorare pentru starea de sănătate a actorului senior și au transmis gânduri bune către familia Piersic. Comentariile au variat de la aprecierea umorului său la sugestii de a-și vizita tatăl la spital.

Cătălin Cîrstoiu, recomandare de ultimă oră pentru Florin Piersic. Ar trebui tratat într-un spital mai marede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list