Colonelul doctor Ion Ștefan a lansat un nou volum de epigrame

Colonel, doctor, șef de clinică sau autor de epigrame. Sunt câteva dintre titlurile pe care le-a căpătat de-a lungul timpului Ion Ștefan. Iar în „Complicitate la umor", autorul încearcă să își poarte cititorii într-o călătorie fascinantă, plină de bună dispoziție, pe meleagurile umorului de bună calitate.

"Complicitatea la umor este cea de-a patra tentativă, un fel de umor în serie.", a declarat Ion Ștefan.

Epigramele din cel de-al patrulea volum al autorului sunt dispuse tematic.

"Mie și titlurile mi se par îndrăznețe, curioase și pline de contradicții. Acest gen, deși pare ușor, este foarte dificil și greu de abordat. Îl cunosc și ca om, ca medic, ca specialist și ca profesionist", a spus și Iosif Rubi Urs, președintele Universității Titu Maiorescu din București.

Volumul oferă un bogat periplu umoristic cititorilor în cele 150 de pagini ale cărții, însoțite de desenele reputatului caricaturist român Octavian Mardale.

"Creează spontan, de multe ori în funcție de specificul activității pe care o desfășurăm, alte catrene. Este valoros din punct de vedere al spiritului literar; el vindecă nu doar trupul, ci și sufletul pacientului, cu mult har și cu mult haz.

Glumele au o finețe deosebită. Trebuie să citești în spatele versurilor pentru a înțelege mesajul. Sunt extrem de elocvente și, de multe ori, te învață foarte mult despre viață", a declarat și Viorel Jinga, rectorul UMF Carol Davila, București.

Cunoscutul doctor are și un sfat important pentru români:

"Umorul este drumul cel mai scurt dintre oameni; este cel care ne unește și care ne ajută să ducem viața mai ușor.

Este esențială buna dispoziție. Eu am sugerat că o glumă pe zi ține psihiatrul departe".



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list