Dosarul exploziei GPL de la Crevedia, o noua acuzație de ucidere din culpă

"În ordonanță mamut de 175 de pagini in cazul Crevedia  apar noi acuzații cu privire la explozia care a luat vieți. În cazul familiei Barbu, unde mama a suferit arsuri pe 90% din corp iar soțul care a văzut-o la propriu arzând a făcut infarct, s-a dispus schimbarea încadrării prin aducerea unei noi acuzații de ucidere din culpa prin ricoșeu.

Astfel observăm ca Doldurea si Stanga împreună cu firma FLAGAS sunt acuzați de faptul ca ar fi ucis din culpa pe soțul care si-a văzut soția arzând si care a făcut stop cardiorespirator ca urmare a acestui episod.

Reamintesc ca aici daunele cerute de familii se ridica la câteva milioane de euro.

Un alt element necunoscut pana acum este si faptul ca fiul soților Barbu, parte vătămată si urmaș al lor, este chiar fost angajat din FLAGAS SRL și cunoaște tot ceea ce se întâmplat in aceasta societate",  a transmis avocatul Adrian Cuculis. 

Noi detalii în cazul tragediei de la Crevedia. Patronii benzinăriei au depus plângere penală împotriva pompierilor  Patronii staţiei GPL de la Crevedia rămân în arest la domiciliu. Decizia instanței este definitivă  Schimbări majore în legislație, după tragedia de la Crevedia. Stațiile GPL găsite cu probleme vor fi închise imediat

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list