Costel a avut parte de o moarte cumplită în Italia. Românul a fost găsit carbonizat în cabina TIR-ului

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul s-a produs recent pe o șosea din Italia, unde Costel se afla la volanul TIR-ului său. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovindu-se de un alt camion. Impactul a fost devastator, iar cele două camioane au fost imediat cuprinse de flăcări. Ambii șoferi au murit pe loc, neavând nicio șansă să scape din cabinele cuprinse de foc.

Pompierii sosiți la fața locului au reușit să stingă incendiul, dar din păcate, au găsit cele două victime carbonizate în cabinele vehiculelor. Autoritățile italiene încă investighează cauzele exacte ale accidentului, luând în considerare posibilitatea ca șoferul român să fi adormit la volan sau să fi suferit un episod medical care l-a făcut să piardă controlul camionului.

Familia lui Costel este devastată de durere

Costel era un om de familie, dedicat soției și celor doi copii care îl așteptau cu nerăbdare acasă. Vestea tragică a morții sale a lăsat o familie îndurerată în urmă.

În timpul accidentului, o femeie se afla în apropiere și nu a reușit să evite locul tragediei. Deși a reușit să iasă din mașina sa înainte ca aceasta să fie cuprinsă de flăcări, ea a trăit un șoc uriaș și este profund traumatizată de cele întâmplate.

 de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list