Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ, în județul Vâlcea. Victima lucra la reconstrucţia unui drum forestier

Potrivit oficialilor ISU Vâlcea, bărbatul de 54 de ani lucra la reconstrucţia unui drum forestier când a fost prins sub un mal de pământ.

"La locul evenimentului s-au deplasat imediat forţele de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare uşoară precum şi o ambulanţă SAJ cu medic. Pe o distanţă de aproximativ 7 km, deplasarea echipajelor la locul intervenţiei s-a desfăşurat prin fond forestier cu autoturisme 4x4 puse la dispoziţie de personalul exploatării forestiere, drumul fiind inaccesibil autospecialelor de intervenţie. A fost anunţat şi echipajul Salvamont Vâlcea, în vederea asigurării intervenţiei operative", informează sursa citată.

Când au ajuns echipajele de salvare la locul evenimentului, bărbatul fusese scos de sub pământ, însă era mort.  Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru efectuarea necropsiei.

Poliţia şi ITM Vâlcea fac verificări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list