Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu din entrul orașului Sankt Petersburg: 3 morți, 6 răniți - VIDEO

Alte şase persoane au fost spitalizate, a declarat o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă după încheierea operaţiunii de salvare. Dintre aceste şase persoane, patru sunt însă în moarte clinică şi celelalte două în stare foarte gravă, precizează aceeaşi sursă.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere difuzate de presa rusă, conducătorul vehiculului pare că a pierdut controlul direcţiei înainte de a străpunge balustrada podului. După căderea în râu, autobuzul a fost acoperit aproape complet de apă. Potrivit agenţiei RIA Novosti, şoferul a fost reţinut.

🚨🇷🇺BREAKING: BUS PLUNGES INTO RIVER | 3 DEAD In St. Petersburg, a bus carrying about 20 passengers lost control and dived into the Moyka River from the Potzeluev Bridge.At least 3 are reported killed, and multiple have been taken to the hospital.Russian Interior Ministry:… pic.twitter.com/ONvAV0cr10

— Mario Nawfal (@MarioNawfal) May 10, 2024

 

Temperatura apei râului Moika este acum mai scăzută decât în mod obişnuit, întrucât Rusia se află zilele acestea sub un val de frig atipic pentru această perioadă a anului.

Autobuzul a căzut în apă de pe un pod metalic construit în secolul al XVIII-lea, apoi reconstruit la începutul secolului al XX-lea, cunoscut sub numele de Podul Săruturilor.

 de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list