Tragedie la sala de sport! Un copil de șase ani a murit după ce tatăl lui l-a mușcat de ceafă și l-a obligat să alerge pe bandă

Cum s-a întâmplat totul

Imaginile cutremurătoare surprinse de camerele de supraveghere, prezentate în instanță, arată momentul chinuitor în care tatăl își obligă fiul să alerge pe o bandă de alergat la o sală de sport.

 Înregistrările arată cum micuțul cade, iar bărbatul îl ridică brutal și îl pune din nou pe bandă. Într-un moment de agresiune șocant, pare că tatăl își mușcă fiul de ceafă și îl forțează să continue alergarea.

Mama copilului a descoperit ulterior rănile de pe corpul lui Corey și a alertat autoritățile de protecție a copilului. Ea l-a dus pe micuț la un medic, care a constatat că acesta a fost forțat să alerge pe bandă de tatăl său, sub pretextul că era "prea gras". În urma abuzurilor, copilul a suferit o criză în timpul unei scanări CT și, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-l salva, micuțul a decedat.

Copilul de șase ani a murit

Autopsia inițială a relevat că minorul a murit din cauza rănilor provocate de un obiect contondent, contuziilor cardiace și hepatice și sepsisului.

Tatăl copilului a fost arestat în iulie 2021 sub acuzația de neglijență asupra copiilor, iar investigațiile ulterioare au arătat că micuțul a fost supus unor abuzuri cronice, inclusiv răni în zona pieptului și a abdomenului.

Această tragică poveste a șocat întreaga comunitate și a stârnit indignare și revărsare de compasiune pentru micuțul Corey, al cărui destin a fost tăiat într-un mod atât de brutal și nemilos.de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list