Testul punctului roşu. Imaginea care te supără cel mai tare îți va spune cât de repede te enervezi

Această experimentare ne poate ajuta să conștientizăm punctele noastre sensibile și să învățăm să gestionăm mai eficient emoțiile negative pentru a ne menține calm și echilibrat în fața provocărilor din viața de zi cu zi.

Testul "punctului roşu" este simplu, dar eficient. Nu trebuie decât să alegi una dintre imaginile care te reprezintă. Citeşte apoi semnificaţia alegerii tale şi află dacă eşti o persoană care se enervează repede sau mai greu.

Rezolvarea testului

1. Eşti mai tot timpul "zen". Aproape că nu te enervezi niciodată. Eşti o fire calmă, liniştită şi îţi controlezi foarte bine emoţiile.

2. Ai un temeperament echilibrat. Nu te enervezi foarte des, iar atunci când totuşi o faci te controlezi destul de bine.

3. Eşti o persoană impulsivă. Te enervezi chiar şi de 2-3 ori pe zi. Poate că n-ar fi rău ca atunci să te enervezi şi faci o plimbare scurtă, să respiri şi să nu te laşi pradă reacţiilor de moment.

4. Nu te enervezi în adevăratul sens al cuvântului, dar deseori te simţi "iritat" de anumite situaţii. Şedinţele de meditaţie te pot ajuta să scapi de acestă problemă.

5. Eşti precum "Hulk". Poate că nu te enervezi des, dar atunci când o faci, te "transformi" de-a dreptul. Data viitoare când ceva sau cineva te scoate din sărite, numără până la 10 pentru a te linişti.

Protest în Vama Veche. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai": Justiţia pare să fie oarbă şi surdă!de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list