Talie de viespe în doar o săptămână? Exerciții și sfaturi de nutriție care te vor ajuta să arați ca o divă

Exercițiile abdominale sunt, de asemenea, recomandate pentru a pierde rapid grăsimea de pe abdomen, deoarece te vor tonifia și îți vor îmbunătăți aspectul.

Deși o săptămână este o perioadă foarte scurtă de timp pentru a scăpa de grăsimea acumulată, este posibil să observai pierderea în greutate și reduci balonarea abdominală.

Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut-o pe „Zână" să lase acest obicei

Cele mai bune exerciții pentru țintirea grăsimii acumulate sunt exercițiile aerobe care ard cele mai multe calorii într-un interval scurt de timp. Câteva exemple includ:

Alergare

Este foarte eficientă pentru pierderea în greutate și arderea grăsimilor din abdomen. Activează mai mulți mușchi simultan și necesită rezistență musculară, îmbunătățind în același timp rezistența fizică și rezistența cardiorespiratorie.

 Toate acestea ajută la stimularea metabolismului, ceea ce va activa arderea grăsimilor.

Metodă de slăbit virală pe rețelele sociale. Ce este 30-30-30 ?

O modalitate de a accelera pierderea în greutate și arderea grăsimii din abdomen este să faci antrenamente pe intervale scurte, dar la o intensitate ridicată. Aceasta presupune alternarea între perioadele de efort și odihnă pentru a crește și mai mult metabolismul. Odihna poate fi activă sau pasivă. Este important ca acest tip de antrenament să fie supravegheat de un antrenor personal pentru a evita rănirea și pentru a fi sigur că activitatea se desfășoară la o intensitate ridicată.

Exerciții aerobice

Cursurile de aerobic precum step class, combat și Zumba, de exemplu, suntopțiuni bune pentru a pierde grăsimea de pe abdomen, deoarece sunt de obicei la o intensitate ridicată. În plus, orele de aerobic se desfășoară în mod normal în grupuri, ceea ce este bine pentru că participanții se încurajează reciproc să desfășoare activitatea corect.

Săritul corzii

Săritul corzii este considerat un exercițiu complet deoarece stimulează mușchii și îmbunătățește sistemul cardiovascular și respirator. Acest lucru va stimula metabolismul pentru a promova arderea caloriilor și a grăsimilor. În general, săritul cu coarda are o mulțime de beneficii pentru sănătate, potrivit Click!Sănătate.

Ciclismul

Este o modalitate excelentă de a promova pierderea în greutate și arderea grăsimii din abdomen, deoarece construiește mușchii și îmbunătățește forța și rezistența. Folosește un număr mare de mușchi și, cu cât lucrează mai mulți mușchi, cu atât este mai mare capacitatea corpului de a arde grăsimile.

Povestea unui medic care a slăbit 40 de kilograme. Femeia este mama a doi copiiMersul alert

Când este consistent și rapid, mersul pe jos poate stimula metabolismul și poate promova pierderea în greutate și arderea grăsimilor. Pentru ca acest lucru să fie posibil, totuși, trebuie să mergi alert timp de cel puțin 30 de minute la o intensitate constantă ridicată. De asemenea, este important să urmezi o dietă corectă alături de această activitate fizică.

Înotul

Înotul este, de asemenea, un exercițiu excelent care poate fi efectuat pentru pierderea în greutate, deoarece îți îmbunătățește condiția fizică și întărește mușchii, ceea ce ajută la arderea grăsimilor mai repede.

Scopul dietei este de a consuma cantitatea maximă de nutrienți cu un minim de calorii, grăsimi și zaharuri. Următoarele sfaturi de dietă sunt recomandate atunci când dorești să pierzi în greutate:

- Mănâncă șase mese pe zi, o dată la 3 ore;

- Bea cel puțin doi litri de apă sau ceai verde, pe zi;

- Mănâncă o salată în fiecare zi și o porție de carne, pește sau pui de dimensiunea palmei tale;

- Mănâncă două fructe pe zi, de preferință  cu conținut scăzut de zahăr precum fructe de pădure, kiwi sau portocale;

-  Consumă două iaurturi cu probiotice în fiecare zi, deoarece acest lucru va încuraja mișcările intestinale ale corpului și, astfel, va reduce balonarea abdominală.

- Mănâncă mai puțină sare și folosește mai multe ierburi pentru condimente (de exemplu, suc de lămâie pentru salate)

- Bea o ceașcă de ceai cu o jumătate de oră înainte de prânz și cină.

Dietele de slăbire care au efecte de durată sunt cele care implică activitate fizică regulată și modificări ale dietei, cu toate acestea, este posibil să vezi rezultate vizibile în doar o săptămână, dacă respecți recomandările de mai sus.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list