Situație critică pentru o româncă grav bolnavă de cancer! Nu poate beneficia de tratamentul gratuit

Pentru femeie, a devenit extrem de obositor atât fizic, cât și psihic să se străduiască de fiecare dată să facă rost de medicamentele de care are atât de mare nevoie. Sprijinul ei permanent vine în continuare din partea familiei, dar și de la cei cu suflet mare care au ales să-i doneze bani.

Femeia se luptă de 8 ani cu boala și a avut 14 tumori cerebrale. Îi este teamă că în lipsa tratamentului ar putea să-și piardă viața.„În lipsa acestor medicamente, probabil că aș recidiva foarte des și în final decesul ar interveni mult mai rapid", a declarat Laura Zaharia.Femeia spune că a încercat să-și ceară dreptul de a obține medicamentul gratuit prin toate căile legale disponibile, dar a fost pur și simplu ignorată de statul român. De aceea, a dat în judecată Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentelor, Casa de Asigurări de Sănătate și Guvernul României și a câștigat procesul.

„Nepunerea în execuție a acestei hotărâri a instanței încă odată demonstrează că ai noștri guvernanți se situează mai presus decât legea și chestiunea aceasta este penală. Problema o vom rezolva cumva. Ori tot în instanță ori tot cu presiuni asupra Casei Naționale care este obligată să-i asigure doamnei tratamentul", a declarat Cezar Irimia, președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancerde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list