Se redeschide ancheta în cazul morții suspecte a mezzosopranei Maria Maxim Nicoară. Datele omise care dau peste cap cazul

În ciuda anchetei deficitare – catalogată astfel de o instanță de judecată -, atât procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, cât și procurorul ierarhic superior au decis, în primăvara anului 2021, clasarea cauzei privind infracțiunea de omor.

La doi ani de la această decizie, procurorii ieșeni au hotărât să ceară ajutorul experților de la IGPR, care trebuie să pună acum cap la cap informațiile negijate în primii ani de anchetă.

Din declarațiile martorilor, relaţia dintre cei doi soţi era tensionată. Maria Nicoară ar fi fost bătută de soţul său şi chiar ameninţată cu moartea. Tot femeia s-ar fi plâns apropiaților că se teme să rămână singură în casă doar cu soțul ei.

Tragedia a avut loc pe 9 mai 2020. Pianistul Codin Nicoară, soțul sopranei, spunea la acea vreme că femeia a căzut pe scări. Tot el a fost cel care a lăsat-o timp de opt ore să agonizeze până când a decis să sune la ambulanța.

Mezzosoprana a rămas șapte luni în comă, la spital, iar pe 23 decembrie a încetat din viață. 

Cel mai tânăr consumator de droguri din România are vârsta de doar 8 ani. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Ministrul Justiției



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list