Panică la o gură de metrou din București. Un pasager a fost prins pe șine

Alertă la stația de metrou Eroilor

Incidentul s-a produs luni dimineață, la stația de metrou Eroilor din București. Echipele de salvare au fost alertate și au acționat prompt pentru a extrage trupul persoanei de sub tren. Din fericire, victima a supraviețuit, fiind conștientă în momentul extragerii și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanții Metrorex au declarat că se investighează circumstanțele în care s-a produs incidentul, luând în calcul inclusiv posibilitatea unei tentative de suicid: „Metrorex informează că astăzi, 27.05.2024, în jurul orei 13:30, în stația de metrou Eroilor 1, linia 3, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor", conform spynews.ro.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

Cercetările continuă pentru a clarifica toate detaliile acestui incident șocant. În timp ce ancheta este în desfășurare, Metrorex a promis că va reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor și la concluziile anchetei.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list