O femeie și-a ucis copilul în Săptămâna Mare. Cum a încercat să-i inducă în eroare pe oamenii legii

Cum s-a întâmplat tragedia

Evenimentul tragic s-a petrecut marți seara, când atmosfera ar fi trebuit să fie plină de liniște și reflectare, dar pentru o familie din sat a fost o noapte de coșmar. După ce și-a înfăptuit fapta, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a pretins că fiul ei s-a sinucis cu un cuțit. Alertați de apelul disperat al mamei, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat de urgență la locuința familiei pentru a investiga situația.

Cu toate acestea, investigațiile polițiștilor au scos la iveală rapid adevărul crud al situației. A devenit evident că femeia încerca să ascundă crima comisă de ea însăși, încercând să o deghizeze sub pretextul unui presupus act de sinucidere al fiului său. 

Femeia și-a ucis fiul în urma unui conflict

Conform informațiilor furnizate de ebihoreanul.ro, polițiștii au realizat că femeia minte și că ea este, de fapt, agresoarea în acest caz teribil. Se pare că între mamă și fiu a avut loc un conflict violent, iar într-un moment de furie, femeia a recurs la un act extrem, înjunghiindu-și propriul copil.

Ca urmare a descoperirii adevărului crud, femeia a fost imediat reținută de către poliție și ținută sub custodie pentru 24 de ore. Ea va fi prezentată în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce anchetatorii continuă să cerceteze circumstanțele exacte ale crimei și motivațiile care au stat la baza acestui act șocant.

 

 

 

 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list