Nicio răspundere pentru Horodniceanu! Fostul procuror DIICOT a câștigat procesul împotriva Poliției Române, după ce a fost prins la volan cu o viteză amețitoare

Schimbare radicală de situație în cazul lui Daniel Horodniceanu. Fostul procuror DIICOT și vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a câștigat în instanță procesul împotriva Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vrancea. 

Vorbim despre un incident ce a avut loc în urmă cu un an și jumătate, când procurorul a fost oprit în trafic după ce ar fi gonit pe șosele din țară cu o viteză amețitoare, de peste 170 km/h. 

Daniel Horodniceanu, scăpat de colegii din CSM: De ce NU e sancționat disciplinar după ce i-a intimidat pe polițiștii care l-au oprit în trafic

În acele momente, poliția l-a oprit și i-a ridicat permisul 90 de zile, l-a sancționat și a avut inclusiv un conflict cu forțele. 

Ulterior, acesta a contestat măsura în instanță, motivând că nu a mers cu viteaza amețitoare ca să-și pună viața în pericol sau pe a celorlalți participanți la trafic. 

Poliția a depus la dosar mai multe probe prin care arăta că aparatul cu care a fost măsurată viteza cu care circula autoturismul condus de Horodniceanu a fost omologat și a avut toate avizele la zi luate. 

Nu este singurul caz în care procurorul este implicat. În urmă cu mai mult timp, Daniel Horodniceanu a avut un conflict și cu polițiștii din Iași. La acea vreme, el a fost oprit tot pe baza vitezei cu care mergea pe drumurile naționale, dar și fiindcă ar fi efectuat o depășire neregulamentară. În acele momente, acesta l-a amenințat pe polițistul care i-a luat doumentele. El a avut câștig de cauză și în acest caz, astfel că Daniel Horodniceanu scapă de toată această răspundere împotriva forțelor de ordine.

Dosarul Veranda. Poate începe urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu. Decizie bombă a ÎCCJ. Legatura cu Daniel Horodniceanu

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list