Muncitor, prins sub un mal de pământ în Bistrița. Ce au transmis autoritățile

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Mai multe echipe specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița intervin pe strada Tărpiului, unde un bărbat a fost surprins de un mal de pământ", a transmis ISU Bistrița-Năsăud. 

Pompierii au menționat că intervenția este în desfășurare, iar echipajele de salvare au acționat prompt pentru a extrage victima.

UPDATE - Bărbatul a murit.

Potrivit martorilor, victima este un muncitor care lucra la drum. După aproximativ 15 minute de eforturi susținute, pompierii au reușit să scoată bărbatul de sub pământ. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical SMURD, fiind declarat decedat la locul accidentului de muncă.

Detalii despre victimă

„Un bărbat de 53 de ani a decedat după ce a fost surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări la canalizare", a declarat ISU Bistrița-Năsăud.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul muncitorului, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a fost sesizat pentru a verifica dacă au fost respectate condițiile de securitate și sănătate în muncă.

Inspectorul șef adjunct al ITM Bistrița-Năsăud, Gavrilă Rodilă, a precizat pentru AGERPRES că bărbatul era angajat cu contract de muncă și lucra de mulți ani pentru firma care efectua lucrările de canalizare. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list