Ion Cristoiu vrea să facă un interviu cu Florian Coldea: Și-a murdărit imaginea de general

Jurnalistul Ion Cristoiu îi cere generalului Coldea să iasă public și să clarifice situația dacă se consideră nevinovat. Gazetarul spune că generalul are obligația de a oferit explicații și că el este dispus să facă un interviu cu el. Mai mult, Ion Cristoiu mai spune că tot cazul i-a distrus imaginea acestuia de general și că în spatele anchetei ar putea fi dorința Laurei Codruța Kovesi care vrea să își facă loc pentru a reveni în politică și pentru a candida la prezidențiale. 

"Ei au fost puși sub acuzare pentru ceea ce se arată în documente. Se numește bișniță.

Să faci o firmă de consultanță care face contract cu o casă de avocatură și tu să folosești imaginea ta de om care cunoști justiția ca să iei niște parale este inadmisibil.

Domnia sa este dator să se explice, eu vreau să știu și punctul lui de vedere.

Eu, Cristoiu, mă ofer să fac cu el un interviu cinstit. Este obligatoriu să facă această conferință de presă sau interviu pentru că e vorba de imaginea lui de general.

Plus că este dator pentru colegii de la SRI și imaginea SRI.

Acest caz, în care eu nu cred, poate să aibă două semnificații: fie să i se arate mâța, dar să nu zgârie încă; dacă întreci linia roșie te-ai cumințit, adică să știi că venim cu mâța care te și zgârie, acum numai ți-o arătăm; și a doua este de a micșora posibilul impact al imaginii lui, care poate fi cauza, nu știu. Poate fi motivul, el a beneficiat de o imunitate până la urmă, că sunt semnale că Codruța ar vrea să revină înapoi în politică, să candideze și vă imaginați cum ar arăta campania electorală în care Coldea ar fi avut bani, forță cu tare și Codruța...", a explicat Cristoiu.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list