George Simion, prezent la Popești-Leordeni pentru a-și arăta susținerea față de Constantin Mitran

În discursul său, Simion a subliniat importanța accesului la infrastructură de calitate și la condiții de trai moderne, afirmând că locuitorii din Popești-Leordeni merită străzi și școli decente, adecvate standardelor anului 2024.

Simion a evidențiat că este esențial ca cetățenii să beneficieze de condiții de viață care să reflecte progresul și dezvoltarea societății contemporane. El a făcut un apel la unitate și implicare civică, încurajând comunitatea să colaboreze pentru a realiza schimbările necesare. Mesajul său a fost unul de încredere și speranță, îndemnând locuitorii să se alăture eforturilor de modernizare și îmbunătățire a orașului lor.

Prezența lui George Simion în Popești-Leordeni și sprijinul declarat pentru Constantin Mitran subliniază angajamentul său și al partidului său față de dezvoltarea comunităților locale și de îmbunătățirea calității vieții pentru toți cetățenii României.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor - Alianța AUR, CMF 41240016

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list