Florin Piersic, pregătit pentru încă două intervenții chirurgicale. Ce decizie au luat medicii - SURSE

Conform unor surse medicale, Florin Piersic va fi supus, mai întâi, unei operaţii pentru a i se remonta proteza pe care o avea la genunch, care i-a fost extrasă şi înlocuită provizoriu cu una specială, cu antibiotic, pentru a combate infecţia. După acest pas, ar urma ca artistului să-i fie remontat și stimulatorul cardica, eliminat inițial tot pentru că fusese atins de infecţie, relatează un post TV.

Florin Piersic a început duminică recuperarea după problemele de sănătate pe care le-a avut și starea sa este "spre bine", conform unor surse citate de Realitatea PLUS.

 Luni, spitalul Foișor a informat oficial că "Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun."

 

Noi vești foarte bune despre evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic: E spre bine   Noi detalii despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Cum a evoluat după operație   Florin Piersic a fost operat și mutat la ATI. Următoarele ore sunt critice

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list