Fiscul își deschide magazin online. Cum vom putea cumpăra „confiscatele” direct de pe internet

În cadrul acestui magazin virtual, toate obiectele confiscate de fisc vor fi scoase la licitație, oferind oportunitatea celor interesați de a cumpăra bunuri la prețuri atractive. De asemenea, după a treia licitație, obiectele scumpe vor fi subiectul unei reduceri de 50%, ceea ce va face ca și aceste bunuri să fie accesibile și pentru cei care au un buget limitat.

Ministerul de Finanțe a anunțat că va crea o platformă unde vor fi postate toate bunurile confiscate și comercializate, în scopul recuperării prejudiciilor aduse statului român de către cei care se sustrag obligațiilor fiscale.

În prezent, sunt organizate doar licitații fizice. Anunțurile cu bunuri valoroase vândute la prețuri mici sunt mai greu de găsit pe site-ul instituției. Bunurile scoase la licitație și postate pe site-ul web al Fiscului sunt confiscate de la datornici. Autoturismele și terenurile sunt cele mai căutate.

Avertisment de la WhatsApp: Organizațiile guvernamentale pot urmări conversațiile și-i pot identifica pe participanți

Totuși, ajung la licitație și produse mai scumpe, precum avioane, vagoane de tren, imobile sau mașini de lux. Uneori, aceste obiecte sunt vândute la nici jumătate din valoarea lor de piață, scrie money.ro. Săptămâna trecută, de exemplu, ANAF a încasat aproximativ 1.400.000 de lei după vânzarea de metale și pietre prețioase.

În zilele următoare, vor fi licitate șase imobile în valoare de aproape două milioane de lei. Dacă doriți să profitați de oferte, trebuie să accesați secțiunea „Anunțuri" disponibilă pe site-ul ANAF. Acolo veți găsi listele cu bunurile sechestrate valorificate prin licitație, pentru fiecare județ în parte.

În cazul în care un bun ajunge la a doua licitație, prețul scade cu 25%. La a treia licitație, reducerea este de 50%. Totuși, găsirea acestor licitații este o adevărată loterie.

Pe lângă site-ul web, Fiscul a creat o pagină pe o rețea de socializare unde sunt postate constant fotografii cu obiecte confiscate.  

Un deputat aruncă bomba: Coldea și Băsescu sunt cei care au luat banii pentru răscumpărarea jurnaliștilor răpiți în Irakde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list