Dacă ai aceste simptome, ar putea fi noua variantă COVID. Cât de periculoasă este pentru sănătate?

În timp ce această nouă variantă este studiată, dacă vă îmbolnăviți chiar dacă ați avut COVID înainte sau ați fost vaccinat, fiți atenți la următoarele simptome, potrivit CDC (Centre pentru Controlul și Prevenirea Bolilor), citat de Doctorul Zilei.

 

Febră sau frisoaneTuseDificultăți de respirație sau dificultăți de respirațieObosealaDureri musculare sau corporaleDurere de capPierdere a gustului sau a mirosuluiDurere de gâtCongestia sau curgerea nasuluiGreață sau vărsăturiDiaree

Cercetările ilustrează în mod constant că cel mai bun mod de a preveni o nouă infecție cu COVID-19 este să fii la curent cu vaccinurile, iar cine are sistem imunitar compromis ar trebui să consulte medicii pentru a discuta despre vaccinarea adecvată.

Ca întotdeauna, concentrarea pe prevenirea răspândirii noilor infecții este esențială, inclusiv spălarea frecventă a mâinilor și a sta departe de ceilalți când ești bolnav. 

Deși ghidurile CDC spun că oamenii nu mai sunt obligați să se izoleze cu o infecție cu COVID, ei ar trebui să stea acasă atunci când sunt bolnavi și să se întoarcă la activități normale numai atunci când se simt mai bine și nu au febră timp de 24 de ore.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list