Cozmin Gusă aruncă bomba! Pe cine a dat vina Coldea la audierile DNA: Șefa acoperiților a luat bani tot de la Trăilă. Cine e "Anaconda"

"Din punct de vedere juridic, era posibil sa i se dea catuse celui care avea vina si erau probe directe - Dumitru Dumbrava - insa cert lui medical care arata o recidiva a unui cancer l-a ajutat cumva sa obtina doar control judiciar. Probabil ca verdictul a fost de arestare daca n-ar fi fost aceasta boala.

Pe surse, de la UM-urile de presa, in audierile de ieri (de joi - n.r.), acest Coldea a dat vina pe cel bolnav, pe Dumbrava. Ii convine acest lucru. In schimb, din traseul banilor, se vede ca el e intr-o culpa penala pentu ca a incasat bani de consultanta, fara sa presteze acea consultanta.

Gușă: Coldea și Dumbravă, șefi de grup infracțional organizat. Sistemul Statului Paralel se zguduie puternic, prima consecință, de tip electoral, va fi înfrângerea lui Nicușor Dan

O sa gasiti generali din SRI, retaua rezervistilor despre care vorbim de vreo 7 ani acuma, de cand a iesit Coldea de acolo, beneficiari ai contractelor de la Traila. Traila, elevul si partenerul lui Valeriu Stoica.O sa o gasiti pe celebra Anaconda, sefa acoperitilor din SRI pe vremuri, care trecand in rezerva, a luat bani tot de la Traila prin intermediul lui Dumbrava", a declarat Gusa.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list