Coldea, încurcat de controlul judiciar! Fostul general urma să plece la Monaco. Anca Alexandrescu: Voi continua dezvăluirile

Jurnalista a dezvăluit că în urma controlului judiciar, acesta va fi primul an în care Florian Coldea lipsește de la Grand Prix Monaco F1. Dezvăluirile au fost făcute într-o postare pe pagina sa de socializare. Fostul numărul 2 din Servicii urma să fie însoțit de apropiatul său, Neidoni, cel care este proprietarul în acte al vilei de pe Coasta de Azur. 

"Dl. Coldea saptamana trecuta se afla la Monaco, inainte sa fie convocat la DNA. Ar fi urmat sa se intoarca in aceasta noapte. El este un nelipsit al cursei de Formula 1. 

Am informatia ca in 2022 si 2023 a stat langa persoane foarte importante din statul roma. Nu am sa le dau eu numele. Astept sa o faca el. 

Eu am spus ca asta este doar inceputul. Daca ramane doar la acest stadiu, statul roman nu va reusi sa destructureze aceasta caracatita. 

Voi prezenta in aceasta seara, de la ora 21.00, noi dezvaluiri. In platou vor fi denuntatorul Catalin Hideg, dar si Marian Vanghelie", a declarat duminica, Anca Alexandrescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list