Codul penal va fi modificat pentru a potoli vecinii agresivi. În ce constă amendamentul anti-clanuri

Alfred Simonis a anunţat luni la Parlament o modificare Codului Penal. El a precizat că la el la Timişoara există anumite clanuri care au pus presiune şi au constrâns locuitorii anumitor imobile să îşi vândă apartamentele, terorizându-i la propriu.

„Am identificat acest mecanism prin care practic se poate institui un ordin de restricţie, de protecţie, faţă de vecinii agresivi, se poate începe urmărirea penală şi se incriminează penal această faptă de terorizare, pentru că ani la rândul clanuri din Timişoara şi din toată ţara şi-au terorizat vecinii prin tot felul de mecanisme de constrângere, să îi oblige să vândă la preţuri derizorii imobilele pe care le aveau", a explicat Alfred Simonis.

General american, avertisment care dă fiori: "Dacă rușii ocupă Odessa, România nu ar avea suficiente forțe să se apere de rachetele Rusiei!"

El a precizat că, „după ce această lege va intra în vigoare, se incriminează penal agresiunea permanentă pe care până astăzi nu o puteai identifica".

Preşedintele interimar al Camerei a dat exemplu de astfel de manifestări de teroare, la adresa locuitorilor, de la "fecale pe casa scării, muzică dată tare, la inundaţii provocate pentru a-i constrânge să vândă".

„Această lege va institui un fel de restricţie faţă de aceştia şi va obliga legiuitorul să sancţioneze dur aceste practici, astfel încât cetăţenii să fie protejaţi", a completat Simonis.

Halucinant: Chirurg din Sibiu, acuzat că vine beat la muncă și face operații în stare de ebrietate



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list