Ciolacu şi Firea, în campanie electorală de 1 Mai. Cei doi au vizitat depoul Dudeşti din Capitală: mesajul transmis

„De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit! Şi că, alături de colegii mei social-democraţi voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească", a mai spus liderul PSD.

„De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajaţii din transportul public bucureştean pentru care astăzi este o zi obişnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudeşti cu şoferi, mecanici şi dispeceri. Sunt oameni deschişi şi harnici, care îşi doresc o schimbare majoră de la administraţia acestui oraş: un plan de investiţii mult mai curajos pentru un tranport public modern", a scris Marcel Ciolacu, ]ntr-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook.

El le-a transmis, „de 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit! Şi că, alături de colegii mei social-democraţi voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească".

„După ce am depăşit Ungaria, sunt convins că putem ajunge şi Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei! Fiiindcă o merită din plin!", a arătat Ciolacu.

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list