Ce nume va avea cel de-al doilea fiu al lui Radu Mazăre. Fostul politician a făcut declarații neașteptate

Sexul și numele copilului lui Radu Mazăre și al Roxanei

Radu Mazăre și Roxana Mihalache vor fi părinții unui băiețel, căruia i-au ales deja numele. Ei au dezvăluit că cel de-al doilea copil al politicianului va purta numele de Aris.

Îmbrăcată într-o rochie albă, largă,  și radiind de fericire, Roxana Mihalache a așteptat cu nerăbdare eliberarea soțului ei. Ea a mărturisit că este însărcinată în patru luni și că vrea să-și crească copilul lângă tată. Emoțiile au fost palpabile la ieșirea lui Radu Mazăre din închisoare, iar sentimentul de bucurie a fost împărtășit de cuplu și de cei care i-au întâmpinat.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris", a declarat Radu Mazăre, conform cancan.ro.

Radu și Roxana Mazăre s-au căsătorit în penitenciar

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit în 2019, în închisoare, la Penitenciarul Rahova, într-o ceremonie restrânsă. Evenimentul a avut loc la doar 12 zile după înregistrarea cererii la Starea Civilă. Roxana a mărturisit încă de atunci că își dorește să fie mamă și că aceasta este o dorință comună a lor. Ei au format un cuplu solid, iar acum se pregătesc cu bucurie să-i ofere un frate lui Răducu, fiul lui Radu Mazăre dintr-o relație anterioară. Este rodul iubirii dintre el și creatoarea de modă Ianina Petcu, iar copilul îi seamănă perfect lui Radu Mazăre.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată", a mărturisit Roxana Mazăre.

Eliberarea lui Radu Mazăre a adus o rază de lumină în viața cuplului, iar vestea despre cel de-al doilea copil a adus o bucurie imensă. Roxana Mihalache este fermă în dorința ei de a-și crește copilul alături de soțul ei, iar ei par hotărâți să facă tot posibilul pentru a construi o familie fericită și unită.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list