Cât de conservatoare este Andreea Esca, de fapt, când vine vorba de educația copiilor săi? „A da milităria jos din pod funcționează în continuare”

Andreea Esca a subliniat că, în ciuda imaginii pe care o afișează în spațiul public, ea este de părere că autoritatea și respectul sunt esențiale pentru a crea un mediu educativ eficient.

Acesta spune că, atunci când cei doi copii ai săi au avut vârste mai fragede, ea a fost destul de autoritară și nu s-a ferit niciodată de la a impune reguli stricte. Deși societatea actuală promovează ideea de libertate și autonomie pentru copii, Andreea Esca este de părere că anumite principii care se aplicau generațiilor trecute nu trebuie să fie abandonate.

În cadrul discuției a fost deschis subiectul jvalului de videoclipuri șocante cu care este inundat TikTok-ul, cea mai populară aplicație pentru adolescenți:

„Eu nu știu să spun asta, pentru că trebuie să fie făcute niște calcule serioase. Pe de altă parte, în general toate aceste lucruri care ne șochează nu sunt multe, sunt puține, și atunci ție ți se pare să sunt mulți, dar ei de fapt  sunt 5%. Eu nu am datele necesare să spun dacă e real, însă cred că pe vechi, a da milităria jos din pod funcționează în continuare, cred că a fi prea relaxat nu e în regulă", a declarat Andreea Esca în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Catinca Roman a dat cărțile pe față despre relația cu Petre Roman: „Se punea pe egal cu noi, copiii, de concurență în atenția mamei"

Îndrăgita prezentatoare TV a povestit că, după ce a adus-o pe lume pe Alexia, primul său copil, a fost acaparată și de grijile cu privire la viitorul acesteia, mai ales în ceea ce privește adolescența, una dintre cele mai dificile etape din viața oricărui tânăr. Prin urmare, Esca a ales să stea de vorbă cu un cunoscut medic pediatru din America. Acesta i-a oferit mai multe sfaturi ce au ghidat-o în creșterea copiilor săi.

„Eu am vorbit cu un medic pediatru american și omul ăla mi-a explicat inclusiv treaba asta: „Trebuie să le impuneți inclusiv limite. Din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor, și îi întrebam cum sunt părinții voștri, niciunul nu a răspuns foarte mișto, cool, spuneau că nu le pasă". Deci nu era cu o notă pozitivă, trebuie să vă țineți de limite. Limitele sunt foarte importante și să te ții de ele.", a mai spus prezentatoarea TV.

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj, acolo unde marele actor s-a retras la bătrânețede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list