Bărbat din Teleorman, aresat preventiv pentru că a violat o femeie de 82 de ani. Agresorul are 31 de ani era era beat în momentul comiterii faptelor

Conform poliției, agresiunea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.  "În ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o femeie de 82 de ani, din comuna Măgura, ar fi fost victima infracţiunii de viol. Din cercetări a reieşit faptul că, în ziua de 12 mai a.c., un bărbat de 31 de ani, în stare de ebrietate, s-ar fi prezentat la locuinţa femeii şi ar fi agresat-o fizic, ulterior întreţinând raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinţei femeii", informează Poliţia Teleorman.

Profesor din Suceava, condamnat la închisoare cu executare pentru că a avut o relație cu o elevă de 15 ani

Agresorul are 31 de ani şi este din comuna Vităneşti. El este cercetat pentru viol. Iniţial, el a fost reţinut, ulterior fiind prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui. Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list