Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său

Cum s-a întâmplat tragedia

Andrei, care obținuse permisul de conducere cu doar trei săptămâni înainte, s-a aflat la volanul mașinii sale împreună cu vărul său și cu alți doi pasageri. Ei se îndreptau spre frizerie cu gândul de a se tunde. Din nefericire, drumul lor s-a încheiat tragic în localitatea Ungheni, când Andrei a pierdut controlul volanului și mașina a intrat într-un copac, provocând decesul ambilor tineri.

Familia celor doi tineri este acum prinsă într-un abis de durere și suferință. În loc să se bucure de sărbătorile de Paște, sunt nevoiți să facă față pierderii ireparabile a copiilor lor.

Martorii descriu momentul terifiant al accidentului

Martorii oculari ai tragediei au relatat clipele dramatice, descriind zgomotul puternic al impactului și consecințele teribile ale acestuia. Alte două persoane implicate în accident au suferit răni grave și au necesitat îngrijiri medicale urgente pentru a rămâne in viață. În timp ce medicii s-au luptat să le ofere asistența necesară, au confirmat decesul lui Andrei și al vărului său.

„Am auzit bubuitură, am văzut că s-a întrerupt curentul şi am ieşit afară fuga. Era răsturnată cu roţiile în sus. Unul a ieşit pe geamul de la uşă", a declarat un martor, la observatornews.ro.

Autoritățile locale, inclusiv echipajele de pompieri și paramedici, au intervenit prompt la locul tragediei, încercând să gestioneze situația și să ofere sprijin celor afectați.

„Din informațiile obținute până la acest moment, sunt 4 victime - două decedate (conducătorul auto și un pasager) și două rănite. Pompierii intervin în cazul unui accident rutier în care un autoturism ar fi intrat într-un șanț din comuna Căldăraru. Din primele informații, două persoane sunt asistate la fața locului, iar alte două sunt în stare gravă", a transmis ISU Argeș.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list