Amenajare peisagistică nouă, de-a lungul șoselei Olteniței - FOTO

Zona care pornește de la stația de metrou Constantin Brâncoveanu spre Eroii Revoluției a fost schimbată din temelii. Amenajarea peisagistică realizată de către cei de la Totul Verde dă un aer nou, de proaspăt, în areal.

"Să fie utile, plăcute la vedere și ușor de întreținut! Asta le-am cerut peisagiștilor de fiecare dată când ne-am propus să extindem și să îmbunătățim aspectul zonelor verzi din Sectorul 4", este anunțul făcut de Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

De altfel, imaginile surprinse în fața Amfiteatrului "Carol Davila", precum și în zona stației de metrou Constantin Brâncoveanu vin să întărească acest lucru. Verde, curat, nou. Natură proaspătă. Așa arată acum, pe o întindere de câțiva kilometri, șoseaua Olteniței.

În paralel cu aceste amenajări, cei de la Totul Verde îngrijesc și curăță spațiile dedicate cățeilor din Sectorul 4. Periodic, se schimbă așternutul pentru a le crea patrupedelor, dar și proprietarilor acestora un mediu igienic, sigur, curat și plăcut.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list