Un cântăreț român va deveni SULTAN, după ce s-a însurat cu o prințesă din Africa

Karym s-a căsătorit, în mare secret, cu Amina, pe care a cunoscut-o la Paris, fără să aibă habar de originea ei nobilă. 

Adevărul l-a aflat abia în momentul în care și-a declarat pentru prima oară sentimentele. Karym i-a mărturisit că o iubește, iar tânăra i-a împărtășit sentimentele, dezvăluidu-i și faptul că este o prințesă, potrivit BZI.

 

Așa a descoperit un labirint de tradiții și responsabilități. Cei doi s-au căsătorit, respectând formalitățile, chiar dacă el era de confesiune creștină, iar ea musulmană. 

 

În același timp, alături de Amina, are în față o obligație importantă: un ritual care îl va transforma din simplul artist Karym în Sultanul Karym. În această primăvară, cei doi vor fi protagoniștii unei ceremonii complexe, ce urmează un ritual specific zonei de proveniență a Aminei, iar el va fi încoronat.

Istoria fascinantă a familiei Aminei

Soția artistului, prințesa africană Amina, provine dintr-o familie descendentă de monarhi din Africa. Ea este verișoara actualului conducător, Nabil, iar tatăl ei și monarhul sunt frați, amândoi descendenți din linia lui Ibrahim Njoya, unul dintre cei mai importanți regi ai regatului lor.

Ibrahim Njoya a rămas în istorie datorită contribuției sale la dezvoltarea unei scrieri distincte, a unui nou alfabet și a unei noi limbi, utilizate și în prezent în comunitățile cameruneze, facilitând comunicarea între diverse triburi.

 

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list