4 trucuri simple care te vor transforma într-o gospodină desăvârșită. Nu uita să ții cont de ele când pui rufele la spălat!

Folosirea acestor trucuri simple te poate ajuta să obții rezultate mai bune în spălarea hainelor și să menții aspectul și calitatea acestora pentru o perioadă mai îndelungată, scrie Știri Diaspora.

Bile din folie de aluminiu împotriva scamelor

Pentru a scăpa de scame și fire de păr în timpul spălării, poți folosi bile din folie de aluminiu. Acestea se mișcă în interiorul tamburului în timpul spălării și atrag firele de păr, blana de animale și alte resturi textile datorită electricității statice create în interiorul tamburului.

Bilele nu numai că îmbunătățesc aspectul hainelor, dar prelungesc și durata de viață a filtrelor, colectând resturile murdare. De asemenea, contribuie la distribuirea uniformă a detergentului, permițându-ți să folosești mai puțin detergent.

Piper negru pentru strălucire

Piperul negru acționează ca un agent abraziv și ajută la dizolvarea resturilor de săpun de pe țesătură. Acesta este util în îndepărtarea particulelor de detergent rămase pe haine, prevenind estomparea culorilor în timpul clătirii și decolorarea hainelor. Adaugă o linguriță de piper direct în tambur pentru a reda strălucirea hainelor tale.

Aspirină împotriva petelor galbene

Pentru petele galbene provocate de ciorbă sau alte sosuri pe hainele albe, folosește câteva pastile de aspirină. Acestea au proprietăți de îndepărtare a petelor și pot restabili albul inițial al hainelor. Adaugă pastilele direct în mașina de spălat pentru rezultate eficiente.

Oțet pentru îndepărtarea depunerilor de detergent

Dacă te confrunți cu depuneri de detergent pe guler și manșete, adaugă câteva linguri de oțet la fiecare spălare. Oțetul ajută la îndepărtarea excesului de spumă și neutralizează depunerile de detergent, facilitând procesul de clătire.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list